| justmisterious a întrebat:

Am 17 ani si pana acum, timp de 1 an si ceva m-am confruntat cu acneea, am scapat de ea, doar din cand in cand imi mai apare cate un cos. Insa acum am probleme cu punctele de grasime. Acestea se fac in jurul nasului, pe tample si frunte. Le scot dar se fac iar. Am facut tratament cu isotrexin, brevoxil, dar fara niciun rezultat. ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? Stie cineva vreun tratament eficient? o crema ceva? Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Brevoxyl e cel mai bun pentru pustule
Isotrexinul e bun pentru tipurile de acnee care ''populeaza'' zone mai intinse si pentru ''punctele negre''. Daca a reaparut pe piata inlocuieste perfect Zyneritul (numai ca e si mai bun)
Inainte sa aplici, foloseste o lotiune tonica cu o concentratie scazuta de alcool (4-5%, cat o bere. Lotiunile cu o concentratie mai mare ''ard'' pielea.

7 răspunsuri:
| Dima_Florina_1998 a răspuns:

Du-te la un dermatolog... Funda:*:*:*

| IMC90 a răspuns:

Isotrexin e cel mai bun
cat timp ai facut tratament cu el?

| justmisterious explică (pentru IMC90):

Am folosit si isotrexin si brevoxyl dar nu m-a ajutat in problema astasad

Cateva luni bune...m-a ajutat si ma ajuta pentru cosuri dar nu si pentru punctele de grasime

| IMC90 a răspuns (pentru justmisterious):

N-a mers isotrexinul pentru punctele de grasime? Sigur nu le confunzi cu chisturile (care sunt leziuni inflamatorii mari si intinse). Te referi la puncte albe, nu?
Isotrexinul este cel mai bun topic antiacneic, poate fi asociat eventual cu un antibiotic oral (pe care ti-l va recomanda dermatologul, gen Unidox sau Azitrox)
E cea mai buna schema de tratament pana la roaccutane.

Da da, puncte de grasimebig grin, nu sunt mari, sunt micute dar contin destul de mult a grasime. Deocamdata nu mi-a dat niciun antibiotic. De acnee am scapat doar cu tratamente locale fara antibiotic, la acest dermatolog merg de 2 ani. Sper sa scap de ele, saptamana viitoare merg la control. Acum folosesc Triacneal de la Avene, Isotrexin si Cicaplast dar n-am vazut rezultatesad..Bine ca nu se prea vad pentru ca le scot. N-as lua de capul meu antibioticele mentinute de tine dar iti multumesc frumos pentru sfathappy

| IMC90 a răspuns (pentru justmisterious):

Pai eu am zis ca ti le da dermatologul, n-am zis sa iei de capu tau ce am mentionat eu. Mai ales ca eu sunt impotriva tratamentului acneei cu antibiotice, mi se pare inutil pe termen lung.