Trebuie sa faci ecografie vaginală pe lîngă ecografia mamară, medicul ginecolog după ecografie va pune un diagnostic clar,
Mi-a dat s-o fac si pe aia. Ma intrebam de ce nu inceteaza durerile, mai ales acum cand iau tratament.
Nu, am mai intrebat o data. Fac ecografie abdominala + mamara, aia vaginala nu are cum ca sunt virgina.
Din moment ce ai un diagnostic, este clar ca va trebui sa mergi pe acest tratament si sa il respecti.
Daca ai inceput tratamentul de curand, este normal sa nu simti mari diferente si ameliorari.Va trebui sa ai rabdare pentru ca din moment ce dereglarea hormonala este destul de severa, nu se poate regla automat sau intr-un timp foarte scurt, chiar daca stiu ca tu asta iti doresti.
La urmatorul control va trebui sa ii spui medicului daca s-a schimbat ceva sau nu in urma tratamentului si dupa ce te va evalua, iti va indica sa continui cu tratamentul, sau il va putea schimba daca va fi necesar.
Insa nu ar trebui sa te ingrijorezi ca este ceva mai grav doar pentru ca inca te dor sanii. Daca tratamentul este inca la inceput, atunci este normal sa nu se fi schimbat prea mult starea ta.
La ecografia mamara se va vedea daca este ceva in neregula sau nu (cu toate ca la varsta ta este mai putin probabil sa fie) asa ca nu prea ai motive de ingrijorare
Doar respecta tratamentul indicat de medic pentru ca este foarte important sa o faci.
Si nu te lua dupa acest domn.Sexul nu are nicio legatura cu dereglarile hormonale de acest gen. Daca ar fi fost asa, atunci toate femeile care au relatii sau sunt casatorite si au copii ar fi avut menstruatia regulata.
Numai bine!
Mario1996 întreabă: