Toti oamenii trebuiesc sa aiba principii. Si unul dintre acestea este sa nu poftesti nici la sotia si nici la prietena altuia. Este principiu, si nu trebuie sa-l calci chiar daca cerul ar fi ca arama sau s-ar face greu ca plumbul.
Sentimentele si simtamintele inimii trebuiesc supuse judecatii, mintii, si nu invers. In felul acesta nu ar mai fi existat atata suferinta in lume, si dusmanie intre prieteni.
Ispita nu ar mai fi ispita daca nu ar fi placuta. Ramai ferm la principiu. Ia hotararea sa nu te mai lasi atras atat de mult de relatia cu fata aceasta. Daca nu esti hotarat sa indrepti lucrurile nu le vei putea indrepta; dar daca o vei face atunci vei gasi fericirea.
Roaga-te acasa sau la Biserica, cere-i ajutorul de la Dumnezeu, puterea de a depasi peste depresie si iti va lumina mintea si sufletul tau si sunt convins ca iti va veni o idee care o sa te ajute sa rezolvi problema!
Eu zic sa nu te bagi in relatie cu ea, pentru ca la fel cat de usor l a lasat pe prietenul tau, asa o sa te lase si pe tine, asta e, asa sunt femeile din pacate, e foarte trist. Legat de starea ta, frate, e foarte normal, toti oamenii au perioade din astea, fii tare si o sa reusesti sa iesi din ea.
Posibila ta atractie fata de ea, poate fii faptul ca nu ai mai prea luat contact cu o fata in ultima vreme si de aici ti-a plecat atractia pentru ea. Eu sincer iti spun sa nu te "bagi" pe ea, in primul rand te poate refuza si ii va spune si lui si ii vei pierde pe amandoi, cealalta varianta e cum l-a parasit pe el te poate parasi si pe tine. Incearca sa-i spui ei poate mai are vreo prietena si sa va intalniti.
Buna!
Sfatul meu psihologic:
-invinge orice forma de emotie negativa,de teama!
-refuzul de a ierta implica in mod necesar povara timpului psihologic.
-prezentul este tot ce vei avea vreodata.
-viata ta,este in aceste moment.
-viitorul este o replica a trecutului.
-cand mintea ta este impovarata de trecut, traiesti aceleasi lucruri.
-calitatea constiintei din prezent da forma viitorului, care nu poate fi trait decat in clipa de acum.
-identifica-te cu mintea, observa gandul, nu-l analiza!
-asculta linistea din spatele oricarui sunet!
-observa cromatica, nu interpreta!
-modifica-ti gandul, sau accepta-l!
-modifica-ti starea, sau accepta starea!
-simte corpul tau interior, scufunda-te in iluminare!
-traieste clipa de acum, prezentul etern, profund!
-nu exista salvare in timp, nu te poti elibera in viitor de problema ta.
-prezenta in clipa de acum este cheia libertatii.
-nu poti fii liber decat acum.
-anumite lucruri din trecut n-au mers asa cum ai dorit.
-iti manifesti o putere sa mergi mai departe, de ce s-a intamplat in trecut.
-te impotrivesti lucruriilor care exista deja.
-speranta te concentreaza pe viitor, neaga prezentul, neaga fericirea ta.
-situatia ta de viata exista in timp.
-viata ta exista acum.
-situatia ta de viata este o constructie a mintii.
-viata ta este reala.
Ideologii personale.Aleg sa renunt la depresie/ingrijorare/teama/dezamagire pentru ca:
-apare in urma constientizarii a unui lucru gresit.
-este rezultatul prejudecatiilor.
-sunt trist pentru ca sunt intr-o stare de regret.
-am o mare neplacere si suferinta.
-am o minte impovarata cu impotrivire.
-sufletul meu este incatusat, in suferinta, in judecata pacatului.
-am de ce sa ma ingrijorez.
-am o stare de depresie.
-sunt captat in necuratie si suprare.
-sunt singur impotriva cerului.
-sunt nefericit si neimpacat.
-sufletul nu s-a detajat de trecut si de viitor.
Ideologii personale.Aleg fericirea, consta in urmatoarele idei:
-fac ceea ce imi consoleaza binele.
-fac ceea ce ma bucura pe o perioada lunga de timp.
-fac totul profund, din inima, nu din minte.
-renunt la orice modalitate de pacat.
-pot cu adevarat sa ma identific cu mintea.
-vreau sa il pot contempla pe Isus Hristos, regele sfintiilor si al ingeriilor, in purificare, slava si in gloria pentru eternitate.
-sunt impacat cu trecutul, m-am iertat.
-traiesc curat prezentul.
-prezentul etern imi da bucurie.
-ma pot bucura de clipa de acum.
-nu mai am de ce sa imi fac griji.
-simt sanatatea si viata din mine.
-am o minte iluminata, purificata.
-de astazi(data), mi-am schimbat viata radical.
-ma detasez de pacat, de ce nu-mi aduce fericirea si pacea.
-confer o viata noua.
-nu ma mai intereseaza ce mi-a placut candva.
-imi consolidez sanatatea si bucuria.
Iti doresc toate aceste acumulari psihologice facute de mine, sa le contemplezi! Sanatate!
Lucrează cu personalitatea ta, citește cărți de seducție (recomand Pera Novacovici), ai încredere în tine și totul o să fie bine.
Asta depinde de tine mare parte. Incearca sa faci anumite chestii care sa ti ocupe din timp ca sa uiti de chestia asta. Dupa un timp o sa treci peste
Singuratatea te poate influenta intr-un fel, mai mult sau mai putin... Sa stii ca sunt multi pesti intr-un ocean. Nu te mai gandii la asta si concentreaza-te pe serviciu, creeaza-ti noi hobby-uri, fa-ti planuri de viitor, s-a... Persoana speciala pe care o cauti de mult timp va aparea la un moment dat, dar cand vei inceta sa o mai cauti. Ai rabdare, lucrurile se vor rezolva de la sine
Bros before hoes. Prietenul tau va fi alaturi de tine mult timp de acum inainte, o potentiala relatie cu ea te va lasa fara acel prieten si relatia cu ea se poate destrama oricand, moment in care pierzi tot...situatia e destul de simpla, da-i lucru manual pana iti trece, relatie iti gasesti tu eventual.
Carmen133 întreabă: