Nu trebuie sa-ti fie rusine sa mergi la doctor, e singurul lucru pe care il poti face, ai nevoie de investigatiile acelea ca sa-ti spuna cu ce te poti trata. Nu cred ca e o sarcina cu fat mort, cum sugera cineva, pentru ca secretia e alba. E o infectie, trebuie sa afli cu ce germen, ca sa poti sa o tratezi.
Si nu mai face sex cand esti la menstruatie. Colul uterin e usor deschis atunci, iar sangele e un bun mediu de cultura pentru microbi si riscul de infectie e foarte mare.
O infectie cu transmitere pe cale sexuala. Fa urgent niste analize: examen de secretie vaginala, VDRL, test HIV, ex. Babes-Papanicolau. Si mergi la medic.
Datorita infectiei nu mi-a mai venit CM? Saptamana viitoare vroiam sa ma duc la un control la un ginecolog, dar imi este rusine avand in vedere ca am o situatie nu prea placuta in legatura cu scurgerile, nu stiu ce sa fac momentan este foaret neplacut, ma simt balonata mai mereu, asta am zis ca este din cauza CM care nu mai vine, Ultima data cand mi-a venit a fost pe 16 mai...atunci dupa vreo 4 zile de CM a facut sex si am zis ca poate asta a cauzat infectia pentru ca inca eram pe stop
Uneori,daca ai ramas gravida si fatul a murit, testele iti pot iesi negative la o luna dupa moartea fatului.Hormonul HCG, care indica sarcina, dispare din corp la cca o luna daca acesta nu mai este viabil.Cand ai facut testul?
Ptr ca nu ti-a venit 3 luni si ai scurgeri (ce inseamna mai putin normale, ce culoare?, au miros?)poti avea o infectie sau fatul mort.
Testul l-am facut la jumatea lunei iunie, si urmatorula la 2 saptamani.Am scyrgeri de culoare alba si urat mirositoare, trebuie sa am tot timpul grija cum dorm k risc sa ma trezesc foarte uda.
Am stat si am calculat mai bine si primul test l-am facut pe 2 iulie...