Inadecvat, spui tu că e, sau ți-a spus cineva din domeniu?
Renunță la cosmetice, oricât de scumpe ar fi ele. Pun pariu că ești frumoasă și fără :p. E posibil să fi făcut o alergie la ceva și de-aia să ai petele astea.
Încearcă să faci puțină curățenie. Dacă ai folosit aceleași cosmetice până acum nu e de la ele. Singurul lucru schimbat e mediul. Ori condițiile sunt groaznice, ori e stresul.
Da, mi-a spus matusa mea care este farmacista. Iar apoi, fac si eu diferenta intre o reactie alergica si acnee. Conditiile intr-adevar sunt groaznice, stres nu prea. In orice caz vreau sa revin la tenul meu, sa nu-mi fie frica cand ma trezesc sa ma uit in oglinda.
Poate ai mancat ceva la care esti alergica.Asa am patit si eu cand eram studenta si am mers la dermatolog si mi-a dat un unguent. Era undeva pe la Policlinica studenteasca.
N-as prea crede, deoarece persista de 3 luni cam asa. Acum de cand am venit acasa, de cateva zile, parca s-au mai redus. dar oricum. Un dermatolog bun din Cluj nu stii sa-mi recomanzi?
Asa crdeam si eu, dar cu unguentul in cateva zile mi-e trecut. Nu stiu medici din Cluj.