| Rbeecaruj a întrebat:

Bună, am 19 ani și de o săptămână îmi amorțește piciorul, drept brațul, câteodată și bărbia simt așa și o durere la bărbie, amețesc și am dureri de cap tot așa pe partea dreaptă. Am fost la doctor de familie, mi-a zis ca să mai stau ca o să îmi dea ea o trimitere la neurologie, vreau un sfat, vă rog. Vă spun ca zi de zi sunt așa cu piciorul și bărbia și îl simt câteodată rece.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Mergi cât mai repede la un neurolog! Simptomele tale (amorțeală, amețeli, dureri de cap, senzație de rece) pot indica o problemă neurologică sau circulatorie. Nu aștepta, cere trimiterea urgent sau mergi direct la un spital!

2 răspunsuri:
| NecroVortex a răspuns:

Nu sta sa astepti, mergi direct la un neurolog cat mai repede. Amorteala, ametelile, durerile de cap pe o parte si senzatia de rece pot fi semne serioase. Nu zic ca e ceva grav, dar mai bine verifici acum decat sa regreti mai tarziu. Insista la medicul de familie sau mergi direct la urgente daca simptomele se agraveaza. Nu lasa pe maine ce te poate lasa pe tine azi.

| Rbeecaruj explică (pentru NecroVortex):

Nu mă simt chiar așa grav să zic dar simptomele astea mă deranjează