anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am 24 ani și sunt studentă în anul 1. După terminarea liceului am lucrat în altă țară, dar acum m-am întors să îmi continui studiile. Am o problemă medicală și ar trebui să merg la medic. Sunt asigurată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UserRo10 a răspuns:

Cu carnetul de student mergi la casa de sanatate pentru a deveni asigurata. Eu la 19 ani am facut asta pentru ca nu imi venea deloc cardul

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu esti asigurata, daca nu ti-ai facut inscrierea la medicul de familie si nici nu ai platit cotizatia luna de luna.
Ai card de sanatate?
Daca ai, mergi la Sanatate si plateste cotizatia de unde ai ramas pana la luna curenta, ca sa poti sa ai continuitate si sa beneficiezi de medic sau spitalizare, pe gratis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

E mai rentabil să iau bilet de avion să mă întorc de fiecare dataă în țara din care am plecat presupun? Ideea e ca am mai fost și la urgențe și la un alt medic și mi-a zis că sunt asigurată, doar medicul de familie al bunicii mele spunea că nu sunt. De aceea eu nu știu ce să mai cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UserRo10):

Mulțumesc! ☺️