| Ionica1r a întrebat:

Am 35 de ani.Ce părere aveți despre Emetiral? Întreb pentru fata mea care are 11 ani și are rău de mașină... păreri? Dau funda.Imi puteți recomanda, va rog și alte produse eficiente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Nu testa alte produse pe fiica ta. Am folosit emetiral și și-a făcut treaba deplin. De luat cu 1-2 ore înainte de plecare (1/2 pastilă)

8 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Metoclopramidul este mai bun pentru rau de miscare. Sau cel putin pentru raul de mare (verificat pe cativa prieteni care sufereau ingrozitor de asta si acum, dupa doua comprimate, trebuie sa ii arunc din salupa).

| NLS a răspuns:

Emetostop foloseam eu intr-o perioada la drumuri lungi, acum nu mai am probleme.
Taica-meu il folosese la/din greu.

| LPCTSTR a răspuns:

Puteti incerca cu acadelele Prevomit Kids (sora mea a testat si functioneaza), se gaseste la farmacie.
[Pentru a va forma o idee despre cum arata produsul(si pretul) (nu ca v-as obliga sa cumparati produsul de pe internet): https://m.emag.ro/......DFLW1KBBM/

| Solix a răspuns:

Incercati acadelele Prevomit Kids.Cica functioneaza.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cel mai sanatos ar fi sa se obisnuiasca sa priveasca in departare, ca sa nu mai fie afectata de efectul stroboscopic al peisajului din imediata apropiere a masinii

| Tramadol a răspuns:

Incercati sa nu ii mai dati pastile pentru aceasta problema, faceti-o sa se uite pe geam, in departare unde imaginea este mai statica, sa isi preocupe mintea cu altceva, pentru a inhiba reflexul. Medicamentele antiemetice au un anumit mecanism de actiune si nu se potrivesc chiar bine la un copil de 11 ani cu stomacul sanatos dpdv morfologic si functional.

| Ionica1r explică (pentru Tramadol):

Merge in tabara si nu vreau sa aiba surprize. E cu autocarul si na, mai miroase.

| Violleta2022 a răspuns:

Emetiral nu se da la copii mici!
Pentru rau de masina sunt pastile la farmacie: Travelstop sau Travacalm.