| Crisstinayy12 a întrebat:

Am 9 ani aproape 10 și la școala când făceam sport oboseam foarte tare și repede. Îmi bătea inima super tare.Nu am mai putut fugi și apoi ne-am oprit cu toti pentru că ne-am făcut în coloane că sa dam cu mingea. Stăteam pe loc Atunci nu fugeam. Era bine totul doar că încă îmi mai bătea tare inima la cum am fugit.M-am uitat în fața și deodată am văzut totul alb și am ametit brusc și mă luau durerile de burta.Aproape nu vedeam nimic. Lumea parcă era desenata in alb și totul din jurul meu. Totuși vedeam doar alb și parcă erau desenati cu creionul grafic așa puțin ochii și părul în rest era tot alb și parcă visam. Nici nu îmi amintesc cum a fost Credeam că e un vis.M-am așezat pe banca repede. Apoi a venit profesoara de sport și m-a întrebat de ce nu fac sport iar eu nu știu de ce auzeam lumea foarte încet. Și și pe mine mă auzeam încet când vorbeam.Am spus că mă doare burta Apoi după două minute am văzut mai bine dar acum nu mai era alb ci era normal doar că puțin anormal pentru că vedeam ciudat parul oamenilor și culoarea verde. Apoi vedeam din ce in ce mai bine până când am văzut bine și atunci parcă m-am trezit din vis și toate durerile au dispărut dar totuși nu a fost un vis. Recunosc că înainte de a de întâmplă asta cu trei -doua sau o zi in urma am purtat ochelarii verișoarei mele(40 de secunde) și m-au dorut ochii ....cu lentile albastre dar eu cred că e ceva cu vitamine.
Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NellieLovett a răspuns:

Ai ametit putin. Poate e din cauza deshidratarii.Dar sa nu te mai prostesti sa porti ochelarii altcuiva, nu e bine.

9 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Ai mancat ceva in ziua aia? Stii sa ai probleme cu inima? Cand ti-ai facut ultimele analize si/sau ultimul ekg?

| Crisstinayy12 explică (pentru CuriousStuff):

Nu nu am mancat nimic si mi-am facut acum 2 ani film la plamani pentru ca nu puteam respira si nu am avut nimic, in legatura cu inima am avut si tensiune mai de mult acum nu mai am

..

| CuriousStuff a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Probabil a fost o lipotimie din cauza unei hipoglicemii, adica ti-a scazut glicemia mult pentru ca nici nu ai mancat, deci nu ai adus energie si la sport ai si consumat energia pe care tu nu o aveai. De acum mananca inainte sa mergi la sport, incearca sa iei cat de cat un mic de jun.
Daca ti se mai intampla trebuie neaparat sa mergi la un control medical, pentru tensiune ai luat tratament? Mai iei? Ar putea fi si un puseu hipertensiv insa ma indoiesc ca e cazul. Inafara de tensiune cu inima nu stii sa ai probleme, nu?

Pai am avut si oboseli si dureri in piept, mai ales cand mananc usturoi, dar nu mereu se intampla. Am avut si anxietate. big grin Dar nu am fost la nici un medic

Dar acum totul e in regula nu s-a mai intamplat de mult nimic, chestia era acum 3 saptamani, in ziua aia nici nu am dormit ca nu prea am putut, poate de aia nici nu aveam energie plus ca nu am mancat nimic.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Atunci ma repet. Incearca sa mananci si sa te odihnesti mai mult iar daca mai ai episoade din astea, controlul la medic e oligatoriu.

| AlexCris a răspuns:

Da, incearca sa mananci dimineata inainte sa mergi la scoala, alimentatia corecta la varsta asta frageda este un punct critic, de multe ori se intampla sa ai pierdere de calciu, deshidratare, ameteli, pierdere de cunostinta s-a.m.d.
In concluzie mananca inainte sa mergi la scoala si dormi seara, sunteti in perioada de dezvoltare, nu neglijati acest lucru, asta daca nu vrei sa aveti alte probleme mai incolo.

| Laurică113 a răspuns:

Lentilele ochelarilor ți-au afectat ochii, deci tu ai avut halucinații din cauza lor. De ce nu auzeai, nu știu încă exact. Și mie mi s-a întâmplat să port ochelarii altora și am avut halucinații. Sper că te-am ajutat