Ai ametit putin. Poate e din cauza deshidratarii.Dar sa nu te mai prostesti sa porti ochelarii altcuiva, nu e bine.
Ai mancat ceva in ziua aia? Stii sa ai probleme cu inima? Cand ti-ai facut ultimele analize si/sau ultimul ekg?
Nu nu am mancat nimic si mi-am facut acum 2 ani film la plamani pentru ca nu puteam respira si nu am avut nimic, in legatura cu inima am avut si tensiune mai de mult acum nu mai am
Probabil a fost o lipotimie din cauza unei hipoglicemii, adica ti-a scazut glicemia mult pentru ca nici nu ai mancat, deci nu ai adus energie si la sport ai si consumat energia pe care tu nu o aveai. De acum mananca inainte sa mergi la sport, incearca sa iei cat de cat un mic de jun.
Daca ti se mai intampla trebuie neaparat sa mergi la un control medical, pentru tensiune ai luat tratament? Mai iei? Ar putea fi si un puseu hipertensiv insa ma indoiesc ca e cazul. Inafara de tensiune cu inima nu stii sa ai probleme, nu?
Pai am avut si oboseli si dureri in piept, mai ales cand mananc usturoi, dar nu mereu se intampla. Am avut si anxietate. Dar nu am fost la nici un medic
Dar acum totul e in regula nu s-a mai intamplat de mult nimic, chestia era acum 3 saptamani, in ziua aia nici nu am dormit ca nu prea am putut, poate de aia nici nu aveam energie plus ca nu am mancat nimic.
Da, incearca sa mananci dimineata inainte sa mergi la scoala, alimentatia corecta la varsta asta frageda este un punct critic, de multe ori se intampla sa ai pierdere de calciu, deshidratare, ameteli, pierdere de cunostinta s-a.m.d.
In concluzie mananca inainte sa mergi la scoala si dormi seara, sunteti in perioada de dezvoltare, nu neglijati acest lucru, asta daca nu vrei sa aveti alte probleme mai incolo.
Atunci ma repet. Incearca sa mananci si sa te odihnesti mai mult iar daca mai ai episoade din astea, controlul la medic e oligatoriu.
Lentilele ochelarilor ți-au afectat ochii, deci tu ai avut halucinații din cauza lor. De ce nu auzeai, nu știu încă exact. Și mie mi s-a întâmplat să port ochelarii altora și am avut halucinații. Sper că te-am ajutat
Mario1996 întreabă: