HP-ul favorizeaza aparitia unei iritatii la nivelul stomacului, care poate ulcera. Avand in vedere ca de la prezenta recenta a acelui HP aveati o sensibilitate, regimul alimentar din ultimele zile este posibil sa va fi afectat mucoasa si de aceea sa resimtiti acele simptome. HP-ul dispare dupa tratament, sunt 2-3 scheme de tratament foarte eficiente, dar totusi sensibilitatea ramane, daca ati zis ca si inainte era simptomatic. Cum vi s-a recomandat mai sus, pentru linistea dumneavoasta puteti face o hemograma unde unele valori pot aparea modificate.
Ce test ai făcut? Poți face analiză la sânge pentru depistare helicobacter sau chiar la scaun, că e mai veridică.
Și de ce numai peste 6 luni? N-am mai auzit asta până acum, scuze. Măcar la sânge fă-ți și dacă știi că nu ai și altceva, ar trebui să-ți iasa leucocitele normale
Mi s-a spus ca testul va iesi pozitiv timp de 6 luni orice as face si numai dupa 6 luni putem vedea daca a trecut sau nu. Ma rog, ideea e ca simptomele reincep sa apara dar, a trecut cca. o luna de cand am luat antibioticele si toate cele. Bineinteles, zilele astea au fost mai mult "cheat days" pentru ca am baut numai sucuri acidulate si nah, ma gandesc ca si "regimul" pe care l-am utilizat zilele astea sa imi provoace aceste simptome