Buna! Pentru inceput, imi pare rau ca treci prin problema asta!
Ca sa incerc sa raspund la intrebarea ta: metronidazolul este un anti-infectios cu spectru larg si se recomanda si in infectii hepatice. Pietrele, oriunde ar fi ele localizate, au tendinta sa se deplaseze si atunci provoaca leziuni ce duc la infectarea locului lezat. Ori metronidazolul rapara tocmai aceasta problema. Pe mine ma surprinde, insa, ca acesta este singurul tratament recomandat. Sau poate ma insel eu...
Oricum, ai grija in sensul ca metronidazolul duce la suprainfectii cu candida, asa ca ar fi bine sa iei, asociat, nistatin.
Sper sa te fi ajutat cat de cat si, mai ales, sper sa iti rezolvi problemele de sanatate cat mai repede si cat mai usor!
Numai bine!
Nici eu nu inteleg. poate metronidazolul l/ai primit pentru ca medicul banuieste ca s/ar putea sa ai viermisori, ceea ce justifica crampe si balonari abdominale, urticarie(bubite ca si piscaturile de tantari), iar pentru pietre nu ti/a dat decat regim alimentar fara afumaturi, usturoi, prajeala...asta ar putea avea sens.
Pai daca doctorul ti-lea recomandat inseamna ca sun bune! si ca ai sa te findeci
si ti-a dat pastilele astea deoarece pastilele ajuta la eliminarea pietrelor sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos funda?
Mersii mult! Nu eu am problemele astea de sanatate, ci o ruda! Nu stiu exact ce pastile mai are de luat, dar cand am cautat pe net informatii despre pastilele astea, mi s-a parut cam ciudat ca i le-a dat! Bine ca m-ai lamurit! Pupici:*!
Pupici si de la mine! Ma bucur sa iti fi fost de folos! Sanatate muuulta tie, rudei si familiei!