| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Bună,am câteva nelămuriri, mai întâi vreau sa spun că am 18 ani, 1.78, kg 72(am avut 78, dar am slăbit 5-6kg într-o lună), am făcut sport intens (sală) timp de 2 ani,stil de viață sănătos, alimentație relativ buna, nu beau, nu fumez. Ultimul an a fost foarte stresant atât psihic cât și fizic.De o lună prezint multe simptome, unele au trecut.Am avut palpitații, furnicături, spasme, durerile de cap, etc.In prezent mă supără o continuă amețeală (nu vârtej, mai degrabă dificultate de a vedea, confuzie, sensibilitate la a privi,etc),slăbire fizica și psihică,s imt că mă sting, am un puls ce e puternic ca frecvența, zguduie tot corpul, oboseala continuă, oricât aș dormi, dificultăți de a adormi și la respirație, plus o sensibilitate mai mare(parca nu îmi mai recunosc corpul,simt frigul,caldul, tot,) Precizez că am făcut deja raze la plămâni, EKG, analize de sange-ionograma, totul a ieșit bine.Am niște întrebări:

1.Este anxietate sau altceva de ordine organică?

2.Are anxietatea simptome așa? (Mă refer care persista mai mereu)

3.Ce analize îmi mai recomandați sa fac?

4. Poate fi o problemă oftalmologică?

5.Sa mai fac sport?

6.Ce părere aveți de cat am slăbit? ( E adevărat că am fost stresat, am avut câteva zile în care nu prea am mâncat, dormit bine și am întrerupt și sportul brusc)

7Ce îmi recomandați pentru am reveni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Stresul e factorul numărul 1 în declanșarea tuturor simptomelor tale. Ar fi bine sa te repauci de sport fiindca ajuta foarte mult psihicul. Pentru liniștea ta un set de analize complex cap-coada. Încearcă să te calmezi, petrece cât mai mult timp in aer liber si ține-ți creierul ocupat.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Apuca-te de sport si refa-ti psihicul.

| CraciunFlavius1999 explică (pentru BuLaNNNeL):

Obosesc foarte repede la efort, si ma doare si capul. Înainte aveam o conditie fizica buna dar acum e naspa

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru CraciunFlavius1999):

Poti face un set de analize (va fi foarte liniștitor pentru psihicul tau), e din cauza ca treci sau ai trecut printr-o perioadă mai urâtă, iesi din "zona asta" ca te vei afunda mai tare.