Durerile de la nivelul sanilor pot fi in contextul bolii polichistice ovariene. Totusi ar fi bine sa faceti o ecografie mamara. Durerile abdominale pot legate de problema ovariana sau de cauza intestinala. O investigatie a colonului ar fi utile (irigografie, colonoscopie). http://www.i-medic.ro/boli/sindromul-ovarului-polichistic
Apropo am uitat sa mentionez ca acea durere de jos, stanga poate dura de la citeva ore pina la o zi intreaga si nu prea trece daca mananc, in unele cazuri doar dupa un somn poate trece.
Ar trebui sa consulti mai multi medici, doar ei pot afla ce ai. Cei de pe forum isi pot da doar cu parerea.
Parerea mea este sa nu mai astepti si sa te duci sa faci mai multe controale, examene (si pentru sani si pentru restul zonelor cu peobleme) tratamente. Nu te juca cu sanatatea ca mai incolo vei regreta.
Iti doresc insanatosire grabnica!
Crezi ca ma joc cu sanatatea? daca nu am fost la vreo 10 medici pina acum pai deja nu stiu la care sa ma mai duc ca nu am atitia bani.
Sanii nu ma durea pina acum. Iar durerea asta de sub coaste le-am spus-o la toti medicii si nu atrageau atentie pentru ca eu mergeam cu alta probleme si o credeau pe aia mai importanta.
Stiu ca va dati doar cu parerea aici pe forum, ...Asta si cer, o parere doar.Ca oricum merg la medic vineri, cea mai apropiata zi cind avea liber si o sa ii povestesc totul.
Chestia e ca eu am mai multe probleme si nici nu stiu ca ce fel de medic sa ma adresez. Ca spre exemplu eu nu stiu ce ma doare acolo jos, deci nu stiu la ce medic sa merg cu problema asta.
Ohh cite tratamente am mai luat si pina acum, de ar curge banii cu sacul as mai lua si altele si as merge la toate laboratoarele sa dau totate analizele posibile.
Mersi de rs o zi buna
Depinde de cati parteneri de sex ai avut pana acum.
De obicei schimbarea partenerilor de sex duce la aceste lucruri.
„p.s. nu am avut rel. sexuale si am 21 ani."
Asta îmi place cum sună.
ps. ai lupus.
Am citit acum pe net ce e asta lupus.straniu, prima data am auzit ca am asa ceva, nici nu stiam ca exista asa ceva )) shap cum se mai lecuieste si asta?))
p.s. eu scris ca nu am avut rel pentru ca stiu ca ar pute aavea legatura cu problema mele, sa nu duc in confuzie pe cei ce imi rs, iar "si" l-am pus ca sa enumar si celalalt p.s.
Mai degraba ma axez ca e ceva cu intestinele decit problema ovariana pentru ca mereu de cind ma stiu am fost sensiila la mancare, balonata mereu etc. Cu ovarele mi-a aparut abia la 18 ani.
poate mi-a face maine ecografie ginicologul. Data trecuta ma intreba daca la sigur nu am probleme cu sanii, nu ma dor etc.si chiar nu aveam ce sa ii zic pentru ca nu m-au durut pina acum deloc. Brusc cind am inceput a lua ultimul tratament cu antibiotice+antimicotice+antiinflamatoare au inceput sa ma doara, poate avea vreo legatura?