| Anonim77797 a întrebat:

Buna, am cunoscut o fata si ..Nu mai intru in detalii, ea are 23 ani și niste probleme cu spatele, mentionez ca o cunosc foarte bine ..astăzi a avut dureri foarte mari de spate si a trebuit să vină salvarea, de la mișcări i-a crescut tensiunea, a mai vomitat si nu are putere in picioare si brațe acum.Eu sunt din Iași iar ea locuiește în Lugoj impreuna cu familia mamei ei i s-a dat un termen până la... si tatăl ei e taximetrist, ea nu poate lucra si are 4 frați și tatăl e plin de datorii ca sa poata sa le puna ceva pe masa etc. Eu sunt inca la liceu si nu o pot ajuta cu prea multe, am estimat că are nevoie in jur de 400 lei pentru a-și face analizele si sa si cumpere medicamente ..Ma puteti ajuta va rog? Un sfat, e într-o stare foarte rea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai, ei sunt in masura sa te sfatuiasca cel mai bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa și noi ce sa facem?

| anonimg a răspuns:

Scrie povestea ei celor de la www.adra.ro

| sabin89 a răspuns:

Şi eu am cunoscut o persoană aici în cartier care ar avea nevoie de bani. Mă gândesc să apelez şi eu aici pe TPU, să ajutăm persoana. Bună idea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca-ti da bulealahappy ta-su face banii aia pe taxi, in 2-3 zile happy vrea sa te fraiereasca.

| Raducons a răspuns:

Cum te putem ajuta, trebuie un cont bancar sau cum vrei sa aduni banii. Trebuie facut ceva, durerile la oase sunt f mari, am si eu probleme cu picioarele,

| Anonim77797 explică:

Sincer nu stiu, dar e cam urgent ...scrie-mi in privat te rog

| Alinaa901234 a răspuns:

Ce analize sunt alea de costă? Dacă a luat-o salvarea înseamnă că a dus-o la urgențe unde i s-au făcut deja analize.

| Anonim77797 explică (pentru Alinaa901234):

Practic salvarea a venit si i-a facut o injecție, i-a dat o reteta.dar ea se misca acum foarte greu." medicul i-a spus tatălui ei ca ii pare rau pentru ea ca e tânără "sincer are probleme de mai mult timp abia daca poate ridica ceva :.

| RoșcaCristina a răspuns:

Păi nu stiu depinde de ceea ce simti tu dar daca are nevoie de niste analize ajut-o pentru ca sănătatea e mai presus de toate dar dupa cum ati descris poate fi ceva mai serios la spate ca ''discurile sărite'' asa ca poti sa o ajuți. Cum este o zicala moldovenească principalu sanatate sa fie! Seara buna

| Anonim77797 explică (pentru RoșcaCristina):

Vreau sa o ajut dar bani sunt cea mai mare problemă...medicamente analize si nici unul dintre noi mai ales părinți ei nu dispun de o sumă de bani Dacă nu ai observat, situația e una foarte proastă...