Păi nu stiu depinde de ceea ce simti tu dar daca are nevoie de niste analize ajut-o pentru ca sănătatea e mai presus de toate dar dupa cum ati descris poate fi ceva mai serios la spate ca ''discurile sărite'' asa ca poti sa o ajuți. Cum este o zicala moldovenească principalu sanatate sa fie! Seara buna
Ce analize sunt alea de costă? Dacă a luat-o salvarea înseamnă că a dus-o la urgențe unde i s-au făcut deja analize.
Vreau sa o ajut dar bani sunt cea mai mare problemă...medicamente analize si nici unul dintre noi mai ales părinți ei nu dispun de o sumă de bani Dacă nu ai observat, situația e una foarte proastă...
Practic salvarea a venit si i-a facut o injecție, i-a dat o reteta.dar ea se misca acum foarte greu." medicul i-a spus tatălui ei ca ii pare rau pentru ea ca e tânără "sincer are probleme de mai mult timp abia daca poate ridica ceva :.
Şi eu am cunoscut o persoană aici în cartier care ar avea nevoie de bani. Mă gândesc să apelez şi eu aici pe TPU, să ajutăm persoana. Bună idea.
Cum te putem ajuta, trebuie un cont bancar sau cum vrei sa aduni banii. Trebuie facut ceva, durerile la oase sunt f mari, am si eu probleme cu picioarele,