| Mihaela6172 a întrebat:

Bună, am de la medicul dermatolog vitamine bell biotin, dar observ ca urinez des de la ele, am avut și infecție urinara, am tratat-o de la medic cu antibiotic și mi-a trecut, dar tot am senzație de disconfort la urinat, iau și urisan și o sa merg și la un medic urolog cu analize de la ginecologie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! Da, du-te la urolog.Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

De la vitamine nu urinezi des, ci de la apa care o bei, sau de la infectia urinara care inca exista, odata ce inca ai disconfort la urinat.
Ai mare nevoie sa mergi la medic si sa-ti faci analize la urina si ginecologice, ca infectia nu este terminata si revine daca nu este tratat pana sa fie eliminata complet.
Sanatate multa!

| Mihaela6172 explică (pentru Floreenofficial):

Mai durează, acum de la ginecologie mi-a dat să iau urisan 3 luni și cystone tot 3 luni. si după să mă trimita, dar urisan observ ca nu are efect așa că nu mai o să iau, am luat doar 1 lună și mai încerc cu cystone. eu zic că sunt bani aruncați până nu mă vede un urolog

| Mihaela6172 explică (pentru Violleta2022):

Beau 1 pahar cu vitamina 1 pe zi, infecția am repetat analizele examen +urocultura ca mi-a trecut, klasibella scrie că am avut infectie, nu inteleg de la ce am făcut, și nici doctor nu mi-a spus, dar am repetat analizdle după ce mi-a dat o doctor de ginecologie augmentin si eubiotic pentru infectie după nu am mai mers la ea si am mers la alta, augmentinul era si cam tare, medicul de familie mi-a spus că sunt mai sensibile, am făcut la ginecologie si pachetul BTS că a zis să l fac să vadă de ce fac infecții des si să urmez cu urisan si cystone 3 luni si după să mă trimită la urolog, dar urisan am luat doar 1 lună și fără efect i-am zis ca tot mai urinez des si să mai încerc cu cystone dar parerea sunt bani aruncați degeaba pe astea ca mi-a zis si ea ca ginecologie nu este pentru rinichi si știu, și a zis că să facem BTS că dacă mă duc la urolog ăla mă trimite să le fac pe astea BTS si asa să mă duc cu analizele astea la urolog când sunt gata...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihaela6172):

"Care sunt cauzele si modul de transmitere al infectiei cu Klebsiella pneumoniae?
Infectia cu Klebsiella pneumoniae apare atunci cand bacteria patrunde si se dezvolta in numar mare intr-o zona a organismului. Infectia nu poate fi transmisa prin aer, ci doar prin contactul direct cu persoanele infectate sau prin expunerea la surse contaminate. Bacteria poate patrunde in organism prin intermediul unei leziuni la nivelul pielii sau in mediul intraspitalicesc, prin utilizarea echipamentelor medicale contaminate, precum tuburile pentru intubare, cateterele și ventilatoarele."

In ce priveste augumentinul, este cel ami slab antibiotic, asadar nu cred ca te-ai vindecat cuel, poate nici nu era indicat pentru infectia ta.

ma rog, eu personal ti-as recomanda un antibiotic natural 100%, fiind vorba de ULEI DE OREGANO SALBATEC (wild oregani oil), care se gaseste in farmacii si in capsule. ia cate 2 pastile dimineata si seara timp de 10-14 zile si cam toate infectiile din corp dispar, inclusiv cele de pe tractul urinar.

Atentie: Wild oregano (oregan salbatec) NU este aceeasi planta ca si uleiul de oregano simplu, care-i comestibil.
Musai trebuie sa fie oragano-salbatec!

Sanatate multa!

| Mihaela6172 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc, momentan repet iar urocultura si examen de urina