| Mirris a întrebat:

Am descoperit de curand la ecografie ca bebelul are hidrocefalie si cel mai probabil trebuie sa nasc prin cezariana.Mai a trecut cineva prin aceasta situatie si daca da copilul a patit ceva sau este ceva grav care necesita tratament pe termen indelugat sau copilul poate gandi sau duce o viata normala? Sunt insarcinata in luna a 8 si sunt disperata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Sarut mana. Unele cazuri sunt foarte grave, altele se pot rezolva. Esential este in ce stare va fi creierul dupa nastere. Numai doctorii se pot pronunta. Curaj!

| Mirris explică (pentru minrest):

Multumesc.Chair sunt speriata si tot stau cu gandul ca poate sa inselat

| minrest a răspuns (pentru Mirris):

Doamna, sa vedem ce mai apare, nu are rost sa facem scenarii de acum. Am vazut pe net ca pronosticul difera foarte mult de la caz la caz. Doamne ajuta.

Sper sa nu fie ceva atat de grav si mi s-a spus ca trebuie sa fac cezariana.Eu mai am 4 nasteri normale fara sa fi avut vreo problema

| minrest a răspuns (pentru Mirris):

Nu e problema de cezariana. Se face asa din cauza diametrului prea mare al capului. Ce avem nevoie, e ca copilul sa poata fi tratat cu succes, dupa nastere.

De asta ma rog si eu cezariana trece important e dupa.De cand am aflat stau intr-un stres continuu si plang incontrolabil deoarece mai am 4 fete sanatoase si cand mi-a dat dumnezeu un baiat acum am probleme.Deja numai cu gandul la aceasta problema ma termina fizic si psihic.Ma mai duc maine sa vad ce e de facut.