Sa faci o carie costa cam 150-250 lei depinde de cabinet.
Insa din ce zici tu pare mai grav decat o simpla carie si aici doar medicul iti poate spune ce e nevoie de facut.
Poate e nevoie de un tratament pe canal (mai ales daca zici ca doare) care inseamna vreo 600-700 lei in plus. Si daca maseaua e distrusa si nu poate fi reconstruita e nevoie de o coronita a carei pret variaza de la 1000-2000 lei
Dar repet, astea sunt costuri pe care doar medicul ti le poate spune dupa consultatie.
Nu stiu exact cat costa sa le faci azi, dar stiu cu siguranta ca pretul va creste cu cat le vei lasa mai mult să se degradeze.
Depinde de cabinet, eu am dat 400 lei sa faca o singura carie la o masea pusa. Sunt care lucreaza mai ieftin dar si prost, sau ieftin si bine. Orienteaza-te si tu, e posibil ca maseaua cu nr 2 sa nu o mai poti recupera. Nu cred ca esti dispusa sa dai 1000-2000 lei cum a zis suntserios... eu unul nu as da, as prefera sa pun alta in loc.
Depinde unde te duci: clinica (unde e de obicei mai scump, dar au fel si fel de aparaturi, chiar si televizor la care sa te uiti in timpul procedurii), sau la cabinet normal.
Eu am avut o plomba mai ridicata ce a determinat in timp la moartea nervului respectiv si a trebuit sa imi fie scos. Coroana + tratamentul de canal + tot a costat aproximativ 2000 de lei.
Ca de la o persoana cu frica de dentist la altul: mergi la femei (sunt mai blande) si spune-i de prima data ca iti este frica. O sa iti povesteasca exact ce face ca sa te ia mai usor si sa iti alunge din teama. Am fost la 3 diferiti si toti m-au luat mai moale cand le-am spus ca imi este frica de ei.
Anonimulgrr întreabă: