| Andreeamaria555 a întrebat:

Am facut avort medicamentos acum o saptamana, sarcina avea 4 saptamani. In prima zi am avut sangerari mari cu dureri la fel de mari. Sangerarile s-au diminuat insa durerile nu. Am dureri putin mai mari decat la o menstruatie, insa fara pastile nu pot sta, iau 3 pe zi ca altfel mor de durere de burta. Luni am programat controlul ca doctorul sa poata vedea daca totul a decurs cum trebuie. Credeti ca sunt normale aceste dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| vinoACASAcuMINE a răspuns:

SERIOS!? Astea sunt semne de la Dumnezeu! Crima!

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru vinoACASAcuMINE):

Corect! ☺

| Alle22Alle22 a răspuns:

Sunt normale, vrei si sa iei o viata si sa nu te doara nimic? Prea multe va doriti, dragi "mămici grijulii".

| vinoACASAcuMINE a răspuns (pentru Alle22Alle22):

Eu am o matusa de 75 de ani care a facut avort. 20 de ani mai tarziu a luat un cutitas in burtica, a supravietuit, apoi am pus-o sa semneze nu stiu ce act, si i-am " furat pe cale legala " masina si casa ( si da....la 70 de ani avea masina ) si probabil a murit pe strazi.

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru vinoACASAcuMINE):

Dumnezeu ne vede, pe toti...

| vinoACASAcuMINE a răspuns (pentru Alle22Alle22):

Da..stiu, stiu, cel putin cutitasul nu i l-am dat eu big grin Sunt convins ca nu am facut bine, dar suntem oameni, si oameni sunt in proportie de 99, 9% ca mine, nu ma simt deloc vinovat.

| Anastasie a răspuns:

O să vezi la control până atunci suporți așa. Eu cred că e normal să ai dureri, doar nu te așteptai să treci peste asta așa ușor. Consecințe sunt destule, presupun că știi.

| Andreeamaria555 explică:

Mereu cand vine vorba despre acest subiect, voi cei "buni" va gasiti sa comentati asemenea lucruri. La 4 saptamani era foarte putin format, am o varsta la care nu imi pot permite sa am un copil, a fost o greseala, s-a intamplat. 40% din femei fac acest proces anual, deci sa nu vorbim asa. Imi doresc copii, insa la 20 de ani e prematur si prefer sa imi consolidez familia si viitorul si apoi sa fac acest pas. Multumesc pentru raspunsuri!

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru Andreeamaria555):

"Am o varsta la care nu imi permit un copil", dar sex iti permiti? Normal. Toate va ganditi la asta...in loc sa asteptati. Este timp destul...

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru Andreeamaria555):

La toate va trebuie ***, imi cer scuze de expresie. Dar cand vine vorba de copii...ti-e frica de mama si faci avort, dar de Dumnezeu cand vă va fi frica?

| Jonas94 a răspuns (pentru Alle22Alle22):

Du-te cu Dumnezeii mă-tii de aici.

| Andreeamaria555 explică (pentru Alle22Alle22):

Cum spuneam. O dam in altele. Imi permit sa am relatii sexuale din moment ce am o relatie serioasa de 4 ani, zic ca nu e nimic gresit in asta. Daca s-a intamplat lucrul asta, mi-l asum ca fiind o greseala. Nu sunt singura care apeleaza la aceasta metoda. Decat sa fac un copil si sa nu imi permit sa il pastrez sau sa nu ii pot oferi ceea ce isi doreste, mai bine asa. Repet, era o sarcina foarte la inceput, sa zic asa. Cine intelege, intelege.

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru Jonas94):

Din ce scrii, se vede cat esti de prost. Sictir...

Hai să te luminez un pic. TPU este acronimul de la Toți Pentru Unu.
Cred că te-ai mai întâlnit cu această sintagmă, toți pentru unu, unul pentru toți, e din Cei trei muschetari de Alexandre Dumas (tatăl).
Deci Andreea, a postat aici pentru a cere ajutorul.
Deci Alle22Alee22, ea nu are nevoie de judecățile și comentariile toate.
Fiecare femeie, decide, dacă vrea să facă un copil sau nu.
Nu cred că ar trebui să ne aruncăm cu concluzii, că dumnezeu, sau alte bălării.
Iar felul în care vorbești, spune multe despre tine.
Și mai ești și femeie pe deasupra.
Peace!

| Jonas94 a răspuns:

Bună,
Uite aici ceva care te-ar putea ajuta: http://www.sfatulmedicului.ro/......catie_9389
Sănătate!

Da. Cere ajutorul, inteleg. eu nu judec pe nimeni. Si tocmai asta e, sunt femeie si daca stiu ca nu imi doresc un copil, m-as proteja, sau nu as face. Mai ales la o varsta asa frageda.eu inca nu mi-am inceput viata sexuala, pentru ca eu zic ca e o varsta la care ar trebui sa te gandesti la alte lucruri. Ai timp destul, asta vreau sa zic. Imi cer scuze daca s-a simtit judecata. poate nu e vina ei, depinde si de baieti. Pentru ca nu toti te inteleg...

Păi atunci vorbești după pereți, dacă nu știi cu ce se mănâncă viața.
Iar viața e și despre a lua decizii dureroase.
Și să știi că accidente se pot întâmpla oricui.
Nu mai trăim pe vremea lui ceașcă unde abstinența era cea mai bună contracepție.
Nu mai vorbi despre ce nu cunoști, și nu te mai arunca cu concluzii hazardate.

Nu am nevoie sa ma inveti tu ce si cum sa vorbesc...

Viața să știi că testează pe toată lumea, gândește-te bine înainte de a da cu piatra.
O seară bună!

Eu nu dau cu piatra.