| dom1no a întrebat:

Buna,am fost de curand la medicul meu de familie,clinica unde era el s-a transformat in laborator de recoltari, medicul nu stiu unde este, vreau sa stiu daca v-ati aflat si voi in situatii asemanatoare si cum pot sa dau de medicul meu sau cum pot sa aflu ce medic de familie nou am(sunt din Ploiesti)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pilaf a răspuns:

Dacă știi numele, poți căuta pe internet. Dacă nu, poți să te înscrii la un nou medic de familie (precizând ce s-a întâmplat) și noul medic se ocupă de toate (transferul fișei medicale, etc.)

2 răspunsuri:
| dom1no explică (pentru pilaf):

Si de documentele vechi tot doctorul nou se ocupa? adica poate sa mi-le gasaca?

| pilaf a răspuns (pentru dom1no):

În mod normal, da. Dacă îi spui numele fostului medic de familie, îi va trimite aceluia o scrisoare medicală, iar fostul medic e obligat să trimită fișa ta medicală noului medic.