Aici zice ca e relativ inofensiva.
Pitiriazisul rozat este o afectiune cutanata inofensiva ce se caracterizeaza prin aparitia unei eruptii. Desi poate aparea la orice varsta, apare mai frecvent la cei cu varsta cuprinsa intre 10 si 35 de ani. Cauze Cauzele aparitiei acestei afectiuni nu se cunosc. Spre deosebire de multe alte afectiuni dermatologice, boala nu este o reactie alergica sau o infectie bacteriana sau fungica. Cercetatorii sugereaza ca ar putea fi cauzata de un virus, desi boala nu este contagioasa (nu se transmite de la o persoana la alta) asa cum sunt majoritatea virozelor. Simptome Pitiriazisul rozat duce la aparitia unei eruptii - eruptia debuteaza adesea sub forma unei pete rozate, unice, rotunde-ovalare, scuamoase si cu marginile proeminente (leziune heraldica).
Pai tu vii de la dermatolog si ne intrebi pe noi? De ce nu ai intrebat acolo daca e grav?
Buna! Si ti-a dat vreun tratament pentru acest diagnostic? Doresc info sa stiu ce-ti pot raspunde pe parcurs! Sanatate!
Uite ce zice aici: http://www.sfatmedical.ro/......zat_Gibert
Deci, de cele mai multe ori, nu necesita nici un tratament si se vindeca singura.
Ce pastile si ce crema ti-a dat spre folosinta? Doresc sa verific prospectul pe internet si sa vad daca nu-ti este nociva in acelasi timp! Astept raspuns!
Ok, nu sunt multumit de rezultat si totusi as dori sa-mi zici ce tip de ten ai, daca este sensibil, ce produse cosmetice folosesti, ce creme, si daca tenul tau suporta scrobul (peeling-ul facial)? Analizele ti le-ai facut? Te-as ruga sa-mi zici si unde se manifesta acesta (in ce zona a corpului)?
Tenul meu nu este sensibil, produse cosmetice folosesc foarte rar, creme ( pentru fata ) nu folosesc. Nu mi-am facut analizele, dar urmeaza sa mi le fac. Am petele pe spate.
Da-mi id-ul tau in privat, si dicutam pe messenger mai multe. Deoarece fac naveta TPU-Messenger Si poate gasim o rezolvare si in cazul tau! Succes!
Nu ma lasa sa iti trimit mesaj, deoarece imi zice ca statulul junior nu imi permite
Ok, atunci cere-mi add pe lazarescu_constantin si discutam acolo! O zi buna! Imi zici cine esti acolo, sa stiu! Sanatate!
anonim_4396 întreabă:
maestruk întreabă:
anonim_4396 întreabă: