| SMA a întrebat:

Am insuficienta de calciu si vreau sa stiu daca pastilele pe care le iau acum ingrasa : Calciu-Sandoz Forte 500 mg -Comprimate efervescente. Am de luat 2 sapt cate 1 pe zi apoi peste o luna reiau. In total 3 luni. Deci nu contine vitamine, stiu ca combinatia asta ingrasa foarte mut.Si inca ceva, Hraucer Remedium Anti-Cellulite e bun? Isi face efectul, se vad rezultate supa 2 sapt sau o luna? Multumesc de raspunsuri! O seara placuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calciul NU ingrasa. Dar nu spui nimic de D2. Nu ti-a dat? Daca nu faci D2 nu se fixeaza calciul si degeaba faci tratamentul.
Despre celalalt nu stiu nimic.

| doctoressa a răspuns:

Nu te ingrasi daca iei calciu, ci doar daca mananci prea mult.
http://www.i-medic.ro/diete/suplimente/informatii-esentiale-despre-calciu

| SMA explică (pentru anonim_4396):

Nu scrie nimic in tratament de D2.
Mersi de raspuns.

| SMA explică (pentru doctoressa):

Multumesc de raspuns!

| fabiola a răspuns:

Nu ingrasa, dar ma surprinde ca pui frumusetea inaintea sanatatii!

| Zenithf a răspuns:

Orice pastila ai lua, nu ingrasa. Pastilele pot doar predispune la ingrasare, pot sa stimuleze apetitul, sa ajute la asimilarea alimentelor sau altceva de genul asta.
Daca simti ca ai apetitul mai crescut in perioada in care iei o anumita medicatie, solutia este sa adaugi in alimentatie mai multe fibre. Chiar daca manci mai mult, fibrele astea absorb si ele o parte din nutrienti, in special lipide, si atunci scade riscul de a te ingrasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SMA):

Nu ar fi rau sa intrebi medicul de familie de D2.

Întrebări similare