| Simonaaaaaaaa a întrebat:

Buna,

Am inteles de la multe fete ca dieta cu supa de varza chiar da rezultate, am si eu ceva kg de slabit rapid, stiu ca nu e bine dar am nevoie de niste informatii de la cine a dat rezultate concrete.

Mai exact cate boluri de supa trebuie sa mananc pe zi?

Pot sa manac si dupa 6 seara aceasta supa?

Ce ar trebui sa evit sa pun in ea?

S-a ingrasat cineva mancand prea multa?

Multumesc si va urez o zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CrazzzyA a răspuns:

Stiu mai multe persoane care au slabit cu aceasta cura, chiar dupa terminarea ei au inceput sa ia in greutate.
Oricum, ca sa-ti raspund la intrebari... Poti manca cat de multa supa doresti, chiar si dupa ora 18:00 si chiar si mai tarziu, practic nu prea conteaza la ce ora, chiar si la 3 noaptea. In supa vei pune doar varza, evident, poate cateva legume si ceva condimente pentru gust, dar fara carne, sare sau mai stiu eu... Si nu ai cum sa te ingrasi de la ea pentru ca nu contine calorii prea multe. Cu toate astea, s-ar putea sa te balonezi daca mananci prea multa.

Spor daca te apuci de ea! happy

| LolaLollita a răspuns:

Supa de varza este recomandata pentru cine vrea/are nevoie sa slabeascarapid cateva kilograme. Nu este o dieta pe termen lung, iar daca apoi revii la mancat normal, pui la loc imediar toatae kilogramele, daca nu chiar mai mult. Daca vrei sa slabesti, ar fi bine sa o faci in timp.

| Cosmin86 a răspuns (pentru CrazzzyA):

Poti manca ORICAND dupa ora 18, chiar daca vrei sa slabesti, chiar daca mananci normal.

Chestia cu ora 18 = prostia din popor, nu are nicio treaba cu slabitul

| CrazzzyA a răspuns (pentru Cosmin86):

?

| Cosmin86 a răspuns (pentru CrazzzyA):

Ai metnionat despre ora 18 de parca ar avea vreo importanta aceasta ora.

| CrazzzyA a răspuns (pentru Cosmin86):

I-am raspuns fetei la intrebare... rolling eyes

| WR104 a răspuns:

Uite aici tabelul complet al alimentelor cu valorile lor nutritive http://dietapentrutine.blogspot.com
Succes!