| DenisIonut01 a întrebat:

am luat tratament pentru raceala cam o saptamana si se pare ca nu mi-a trecut, acum mai am o tura si sunt gata. Intrebarea mea e daca pot sa iau doua pastile deodata. Am de luat Augmentin si eurospal

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LadyLilith a răspuns:

Augmentin e antibiotic. Sa nu iei mai mult decat ti-a prescris medicul. Poti sa ajungi si la spital. Cu antibioticele nu e de gluma. Eurespal e pentru tusea. Medicamentele impotra tusei iti pot da dependenta. Du-te inapoi la medic, sa nu iei si sa faci nimic de capul tau, ca iti poti agrava starea. Poate ar trebui sa-ti inlocuiasca Augmentin cu altceva, poate nu e destul de tare pentru tine. Nu cred ca te va trimite nicaieri. Si ai grija ca antibioticele iti strica si stomacul. Iti recomand sa te duci inapoi la medic ca el/ea stie ce e de facut. Insanatosire grabnica!

6 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Presupun ca aceste medicamente sunt luate dupa prescrierea unei retete lasata de un doctor de familie.Reteta trebuie respectata.

| Ralucaa69 a răspuns:

Mai bine trage o fuga pana la farmacie si intreaba acolo

| DenisIonut01 explică (pentru MskDesign):

De respectat am respectat-o dar nu ma vindecat. daca merg la doctor mi teama ca ma pune sa fac film si alte balarii.

| MskDesign a răspuns (pentru MskDesign):

Cata durata are tratamentul recomandat de doctorul de familie?

| DenisIonut01 explică (pentru MskDesign):

O saptamana si cateva zile.

| DenisIonut01 explică (pentru LadyLilith):

Nu mi ca mor, mi ca n-au banii sa ma ingroape laughing). Mersi fain de raspuns.