Daca ai metabolismul asa poti manca cat vrei si tot nu pui pe tine, numai daca apelezi la medic
Dar in orice caz dupa datele de mai sus: daca te-as vedea m-as indragosti pe loc. Esti ideala Mai cunosc fete cu acelasi raport inaltime/greutate mananca toata ziua de eu ca baiat nu mananc atat si tot nu se ingrasa.
Cum poti sa spui ca e ideala? eu am 1 58 si 53 de kg si par vai si amar asa mica si pricajita.nu e ok sa fie asa. la ianltimea ei, greutatea ideala este de 58-50 de kg, altfel arati a om bolnav, nemancat, rahitic etc.nu mai sustineti astfel de idei si incurajati femeile sa devina schelete ca nu e ok.nici nu da bine si nici nu e sanatos.trebuie sa ai putina forta si rezerve in caz de orice.
Daca vrei sa te ingrasi, solutia e simpla, tot ce trebuie sa faci este sa stai si sa nu faci nimic, pe langa asta trebuie sa mananci peste nivelul caloric al corpului tau. Poti calcula nivelul caloric utilizand formula asta:
{655 + (9.6 x weight in kg) + (1.7 x height in cm) - (4.7 x age)}, rezultatul il inmultesti cu 1.5, iar rezultatul semnifica cate calorii are nevoie corpul tau pentru a putea functiona normal intr-o zi. Iar acum vine solutia magnifica, aduni sau scazi (+-500) calorii, in functie de ce vrei sa faci, daca vrei sa te ingrasi, aduna, daca vrei sa slabesti scazi. Respecta aceasta formula si iti garantez eu ca o sa ajungi la o greutate normala. Acum caloriile din mancare trebuie sa le calculezi utilizand daca vrei "myfitnesspal" (este o aplicatie pentru telefoanele mobile ce te ajuta sa gasesti caloriile fiecarui tip de mancare). Daca mai ai nevoie si de alte informatii contacteaza-ma.
Nu e problema de nutriționist. Ca orice as manca, tot nu asimilez din cauza metabolismului ca e pre rapid.
O fata la greutatea OPTIMA trebuie sa aiba -10kg la raportul dintre inaltime/greutate, Ea la 1, 60 ar trebui sa aiba 50kg. Daca ar avea 58kg ar fi putin grasuta.
Slabuta este una care are diferenta mai mare de -10kg, - 15kg. Ea la -20 e subponderala.
Dar pe mine ma dau gata alea. Eu ca baiat am 165cm, 67kg, Si ma aflu la limita greutatii medii inspre grasut Poate de aia am atractia pentru fete de genu.
Tu la 1, 58 si 53kg esti Ok dar nu slaba.
Bună,
De ce vă este incomod vouă, fetelor slabe că sunteți slabe? Din cauza hainelor, a fetelor grase sau a băieților? Pe alea grase le ignori, haine găsești(numai să cauți) și băieții... eu cred că apreciază să vadă câte o fată slăbuță între atâtea grase.
Sfatul meu este să nu te mai amărăști ci să-ți continui viața așa cum ești pentru că sunt sigur că arăți bine, nu am văzut absolut nici o fată slabă despre care să spun că nu arată bine.
Dacă tot vrei să faci o schimbare(dar în bine), apucă-te de powerlifting(evident că nu pentru competiții ci pentru dezvoltare personală) sau pur și simplu de sală axându-te pe exercițiile cu greutăți. O să vezi că-ți vine pofta de mâncare, o să-ți faci meniuri ce să-ți susțină evoluția... o să arăți foarte bine.
Bună,
Dacă ai 1.58m, 53kg și arăți mică și pricăjită înseamnă că ai cam multicică grăsime pe tine și niște mușchiuleți "vai si amar".
Cum ar spune un bodybuilder ești skinnyfat, caută pe google. Și nu, nu este de apreciat.
Sau ai mușchi mari, puțină grăsime și atunci nu mai arăți mică și pricăjită, dar nici a femeie.
Ba să devină 'schelete' că așa-i frumos ȘI sănătos: slabe, tonifiate.
Vorbesti si tu ca sa nu taci.nu,nu am deloc grasime.sunt cum ar trebui.dar la inaltimea noastra, fiind minione, nu ne sta bine sa fim si rahitice sa aratam ca in clasele primare.una e o femeie cu putine forme(exact cat sa arate a femeie) si alta e sa fii scandura.esti mica, si slaba si fara forme.ce naiba mai poate fi atractiv la tine? ce te poate face sa arati ca o femeie si nu o pustoaica? daca tie iti place sa fii sanatos, restul la 99% dintre barbati nu si nu mai induce fata in eroare.
Trebuie sa consulți un medic endocrinolog. Daca găsește tiroida hiperactiva îți va da tratament dar si regim alimentar. Daca nu ai probleme cu tiroida poate fi o alta afectiune, poate bulimie sau altceva. Mergi la medic. Si eu am 1, 60 m si toată viață am avut pana in 40 de kg. Eu am rezolvat devenind vegetariana total.
TU ești singura care vrea să o inducă în eroare de invidioasă ce ești.
Puține forme? Aoleu, la numerele pe care ni le-ai scris nu ai puține forme.;))
Mai scria cineva că la 1.58m ar trebui să ai 48kg(58-10), greșit. La 1.58m trebuie să ai 38kg(58-20 că -10 e la bărbați). Vezi modele excepționale să vezi ce numere au ele. ...easca.html Ia vezi, e cu -10?
Că ești "minioană" este ok, că ești grasă nu e ok, că arăți ca o puștoaică și e urât e în capul tău.
Hai ca ma faci sa rad. invidioasa ce sunt auzi la el.am un abdomen palat, sunt mai alta in solduri dar ador asta, si in rest nu am grasime nici unde.consider ca o femeie trebuie sa arate a femeie si nu a copila. punct
-Am 25 si 49kg, baiat 1.70. Ai cu 10 mai putin ca mine si la inaltime si la kg, practic suntem cam in aceeasi situatie. E logic ca daca mananci mai mult te vei ingrasa, eu nu ma ingras fiindca nu ma intereseaza sa mananc mult.
-Cu cat suntem mai slabi, cu atat metabolismul ne scade drastic, nu asta e problema ta, problema e de fapt ca si a mea, ni se pare ca mancam mult, dar de fapt o persoana "normala" mananca mai mult ca noi, iar o persoana grasa poate chiar triplu decat noi. E logic ca daca mananci mai mult te vei ingrasa, fiindca nu are ce face corpul cu atatea calorii, cei care ti-au dat raspuns ca nu te ingrasi daca mananci mai mult ca asa "esti facuta" sunt copii, daca nu fizic, atunci in gandire.
-Motivele pentru care nu mananc mult sunt de natura stiintifica, un corp fizic care are metabolismul scazut traieste mai mult, noi cei care suntem usor mai slabi decat cei "normali" traim mai mult cu cativa ani, iar daca respecti si alte chestii de bun simt rata de viata creste cu aprox. 15 ani fata de cei "normali".
In afara de asta oamenii care au "ratio-ul" volumul corpului mai mic decat volumul creierului sunt cu putin mai destepti decat cei care basically sunt grasi, nu pare intuitiv la inceput, dar daca stai sa te gandesti un pic, nutrimentele folosite de corp(muschi, organe) sunt mai putine si ramane mai mult pentru creier, functioneaza usor mai eficient fiindca nu trebuie sa aiba grija de mai multe trilioane de celule decat are nevoie cu adevarat. Desigur o usoara corelare a inteligentei o reprezinta si un volum al creierului care e usor mai mare la altii fiindca asa se nasc, si corelarea asta e mai putina decat prima(nu e diferenta mare intre indivizi decat cu putin) dar nu intra in discutie asta fiindca nu are legatura cu corp slab/gras ce ai intrebat tu.
-Daca reusesti sa te ingrasi la un 45 de kg eu zic ca ar fi ok, si da e logic ca te ingrasi daca mananci mai mult, mai repet o data, si nu nu arzi rapid caloriile, ai metabolismul cu 2% mai incet ca ceilalti.
Diferenta intre cei cu metabolisme diferite e infima, exemplu cei care fac exercitii fizice asimileaza cu 1-2% mai multe calorii ca cei care nu fac, adica 306 calorii in loc de 300 calorii care le asimileaza o persoana care nu face exercitii fizice. Nu te ingrasi fiindca noi cei slabi avem tendinta de a ni se parea ca mancam mult, cand de fapt o persoana "normala" mananca mai mult ca noi si asa cum am zis o persoana grasa chiar si mai mult de atat.
-Hai ca e imi e gata mamaliga cu smantana, branza, oua si peste la gratar din seara asta, good luck kiddo! Cica "minione" lol, ai un pic decenta sa cauti inaltime medie la femei in Romania, inainte sa zici lucruri stupide ca asta, 162cm, sunt destule intre 150-160, tu ai 160. In afara de asta un om mai scund traieste mai mult datorita unor chestii simple de fiziologie cum ar fi ca cei inalti au mai rau probleme cu spatele/coloana vertebrala si in afara de asta timpul de circulatie a sangelui prin tot corpul, de jos paana la cap e mai mic si eficient, habar n-ai cat de norocoasa esti, ma duc ca mi se raceste mamaliga pitico.; 3
Eu cred că am cea mai mare experiență în mâncat
AM VUT 145 KG la 185inălțime la vârsta de 30 ani
Așa că nu cred că sunt mulți pe aici care sa aiba un asemnea portofoliu de lucrări!
Acum am 120 in scădere că vreau să fac mușchi mai nou, până atunci aveam ideea să fiu gras ca să credă lumea că sunt bogat și să mă iubescă femeile ca pe mărgineanu.
METODA PROSTULUI DE ÎNGRĂȘĂRE:
Mici bere friputri tot tipul ciocolata sampanie prajituri inghetata parfe shaorma cremsnit brânză cu mucegai vin GREPFTUIT salate si câte o pizza de 4 persoane + 1 sticlă de 2 litri de cola cu zahăr de unul singur la fiecare masă
Si nu mâncat forțat CI MÂNCAT TOT TIMPUL!
să ai și struguri la îndemână căpșuni totul pus pe platou frumos
eu la muncă la mine în birou îmi făcusem un platou mare cu cârnați de pleșcoi
aveam și mici aveam pastramă de oaie
si măcar 4 pâini / zi in total cu toată mâncarea asta
si acasa copane fierte cu mirodenii enibahar himen usturoi ardei iute multe cimbru si alte lucruri interesante
apoii scose de acolo si puse pe grătar apoi iar date cu condimente
asa bagam
câștigam foarte bine si imi permiteam
si nu mâncam nimic forțat ci devenisem un gurmand tot timpul aveam gura plina
daca nu iti place una poate iti place alta
daca nu mai ai chef de nimic bagi șampanie că sampania rezolva treburile
apoi ai chef de o piersica ai chef de o banana, sau când mergi pe strada sa nu pierzi timpul o banana intr-o mâna si un baton in cealalta mâna
SI CEL MAI IMPORTANT ESTE MASA DE LA ORA 11 NOAPTEA SI MASA DE LA ORA 3 DIMINEAȚA
astea nu exclude micoul dejun si mâncatul în continu totă ziua.
NU MÂNCA MULT DINTR-O DATĂ la început până când capeți experiență ci mănâncă fără să te oprești deloc
tot timpul cât ești la muncă bagă în tine
cât ești pe stradă nu uita că există cofetării si nu trece pe lângă o coetărie fară sa bagi 2 bucăți de tort diplomat
nu trece pe lângă o patiserie fără să bagi niște merdenele cu brânză sărată
Ciocolată toată ziua așa în loc de aer să nu exist cumva 4 respirații fără să fi băgat o singură pătrățică de ciocolată
Apoi bere bere multă să spele rinichii să nu faci diabet dar mai bine sprit seara si noaptea sa poti dormi ca berea este cam toxica pentru ca fermenteaza in intestinul gros si poate provoca cancer
asa ca mai bine vin de țară
si in weekend-uri trebuie sa o tot in gratare asta inseamna ca trebuie sa iti faci prieteni artisti pictori
oameni care cântă la chitara
nu stupizi care știu matematică și au job-uri cu șefi ci oameni liberi care fac grătare lunia
cine face gratare lunia
nu strebuie sa ai de aface in viață cu oameni care au job-uri in care seful lor se considera stăpân de sclavi
si care la ei la munca nu pot face liberi grătar când vor ei in timpul programului
pentru ca te afecteaza psihic in viata o sa te consideri si tu sclav cu zgarda de gât cu legitimatie si progam
asta inseamna sa iti vinzi viata diavolului
ci job-ul trebuie sa fie un fel de parteneriat
gen ti-am reparat 5 calculatoare azi hai bâști după capul meu că asta este norma
ti-am reparat 3 televizoare azi hai lasă-mă in pace că mi-se răcesc micii și mi-se încălzește berea
ti-am pictat icoana sau tabloul
ti-am făcut 2 inele azi hai ce cauti in bijuteria mea
chiar daca el ese sef patron il izgonesti de la bijuteria ta care este de fapt a lui pentru ca nu ai chef de el pe motiv ca tot ce e acolo este pe inventarul tau.
NU SPUN SA NU ITI FACI MUNCA
CI SA ITI CAUTI DOAR JOB-uri din astea in care nu conteaza cand o faci ziua noaptea
sa nu conteze ora ci sa iti spuna dinainte
am cumparat din Spania nordvegia si Anglia cuptorele astea de gastronomie defecte
as cam vrea in următoarele 6 zile să le repari pe toate
si gata să plece de pe capul tău
apoi să iti dea telefon sa sune sa spună
buna ziua Domnule inginer pot să trec si eu joi pe la Dvs pe la firmă vă găsesc acolo
si asta sa fie seful
si tu chiar daca esti angajat sa ii spui
nu sefu că atunci dorm pentru ca o sa ma duc inainte de asta sa montez la niste clienti de ai mei câteva camere de supraveghere video si o sa fiu obosit
asa ca te programez vineri ca vineri mai vine si un client de al meu acolo la biro-ul pe care mi-l-ai pus Dvs la dispozitie
sa ii recuperez niste date de pe un hdd
si daca tot vine clientul vineri ma gandeam sa te chem si pe matale tot vineri.
Iar mereu când este el prezent pui pe unii si pe altii sa te sune sa te angajeze
si tu le spui ca ai un job bun si ca esti o javra de lux si ca tu nu poti sa fii angajat undeva dar daca vor o sa le faci o colaborare
si o sa tereci pe la ei când au ei nevoie si ca le iei cam 100 euro pe ora de munca.
asa ca sa inteleaga seful tau ca te doare in cot de el si de afacerea lui
dar sa nu te poata da niciodata afara pe motiv ca nu i-ai prestat ceea ce te-a pus sa ii prestezi in timpul de 1 saptamana
si sa nu accepti niciodata nimic de munca asa dupa o zi pe alta ci sa strici intentionat obiectul respectiv chiar daca se repera ca sa se invete mite sa iti ofere 1 saptamana de când îti povesteste despre niste lucruri mai multe UPS-uri invertoare de mare capacitate ca trebuiesc reparate până când vrea să le predai reparate.
asa il dresezi sa nu te streseze,
si ii dai voie sa te sune in medie de 3 ori pe săptămână d
dar îl rogi să nu te sune dacă nu e nevoie că ai vrea sa ai și tu luni de zile
in care să nu îl vezi și să nu îl auzi
ci să îti lase bilet lipit pe fiecare cuptor ce trebuie reparat că trebuie reparat
si cam gata
si tu ii lasi la sfârșitul săptămânii bilet pe cuptor că este gata merge perfect.
dar să nu il vezi că îti vine sa vomiți dacă îl vezi si iti strică starea de spirit
si daca iti strica starea de spirit tu iti cauti alt patron pe care sa il bagi la inaintare
si ii spui tot timpul ca el este tap ispasitor
ca tu ti-ai luat patron
asa ca si cand ti-ai lua un câine de companie
ca si când ti-ai luat pușcăriaș de serviciu pe săptămâna asta care să fie responsabil pentru prostiile pe care le faci tu.
ti-ai luat patron doar ca sa ai si tu o firma de la care sa dai facturi la lucrarile pe care le faci tu in particular
bine inteles aici trebuie sa fii si tu cinstit si sa ii dai corect omului banii de taxe si de impozite
si ca sa iasa si el cu un câstig si ca sa nu iti comenteze ii dai si lui 20 % din profitul tău
chiar si 30% din profitul lui ca sa nu comeneze.
asa va fi foarte multumit si nu va comenta niciodata că îl dai afară
că pleci și îti iei alt patron
Dar treba munca trebuie să o faci de cea mai bună calitate si daca cumva se intampla vreo data sa vrea vreo garantie atunci te duci tu si faci garantia aia extraordinar de bine chiar daca dai din buzunarul tau bani pe taxi.
dar sa iasa de foarte buna calitate.
poate ca ii mai dai si la omul ala 200 lei cadou tot de la tine să te laude că a fost mort stricat decedat cuptorul lui si tu l-ai inviat si ca ai muncit o gramada si ca ai scris softuri si ca ai fabricat placi de piese pe care le-ai bagat in acid apoi le-ai lipit piese pe ele si acum merge cuptorul mai bine de cat din fabrica.
Salut,
Am zis că e? Și nu pare că a spus cu încredere că este anorexică, adică după un consult medical. Așa mai spun fetele slabe, că suferă de anorexie fără să știe ce e aia.
Anorexia e o boală nervoasă, e atunci când te uiți în oglindă și te vezi grasă, cu toate că ai 38 de kg. Tu ești doar subponderală.
Ce înseamnă că mănânci normal? Ce mănânci într-o zi?
Dacă mănânci mai mult și faci și exerciții, fitness, mai ales antrenarea musculaturii te poți îngrășa că așa am reușit și eu să pun cateva kilograme, însă trebuie o iei treptat și să dureze destul de mult că dacă încerci rapid să nu te trezești cu probleme. Poate eu le aveam și nu știam, oricum s-a resimțit după. Nu puteam mânca prăjeli, sucuri acidulate, chipsuri, etc și oricum prefer mâncarea healthy, dar cum nu-mi fac singură mâncare nu mereu primesc cum doresc. Cea mai bună e carnea la cuptor și fără carne n-am putut să pun kilograme.
37kg aveam într-un an în care dintr-o problemă nu am putut două săptămâni să mănânc și cu interdicție la niște alimente. La 1.54 arătam bolnavă. Acum fluctuez între 41-42 kg și se simte mult mai bine. Văd exagerată părerea ta.
Pai cum ai rezolvat dacă ești vegetariana? Ca nu mănânci carne deloc
Pofta mare sa ai ) mersi pentru tot ce ai scris, am inteles cum merg lucrurile acum. Nu știam sigur dacă ma ajuta sau nu sa mananc mai mult decat de obicei. Acum am înțeles. Mersi mult
Nu mănânc nici carne, nici lapte, nici oua. Si doar așa am ajuns la greutatea normala de aprox. 50 kg. Organismul meu nu tolera proteină animala.
Bună,
Știu că așa pare, exagerată. Dacă i-ai spune asta bunicii...
Asta este societatea în care trăim și anturajul pe care-l avem, trăim cu el n-avem ce să facem.
Ce am spus rămâne.
Nu are legătură cu societatea. Contează să-ți placă cum arăți când te uiți în oglindă.
Nici măcar, de ce? Pentru cine vrei să arăți bine? Familie? Prieteni? Sexul opus?
Tu te accepți așa cum ești, familia la fel, prietenii la fel. Numai sexul opus care te iubește vrea ce-i mai bun de la tine și știe că nu toată lumea are chef să fie modelată după cum vrea el așa că alege.
Da... poți fi frumoasă doar fiind deșteaptă și iubitoare, dar ți-am spus, sexul opus alege și o face de cele mai multe ori doar cu ochii.
Pentru tine, alfel poți sta jegos și să te complaci. Asta înseamnă inconștiență. Dacă ai niște probleme și nu le vezi e foarte grav.
Nu, află că oamenii nu te acceptă așa cum ești, de asta trebuie să te placi, nu să asculți de ceilalți, iar să te vezi în oglindă îți reamintește cum ești și că nu ai de ce să pui suflet.
Uite că mă doare în cot de sexul opus, de lumea din jur, arăt cum îmi place mie și atât. Doar eu trăiesc în corpul meu, dacă nu le convine lumii, nu o forțez să mă privească.
Ba că vai de societate, ba că ești nevoit să fi modelat. Eu zic că tu trebuie să alegi, se cam bat cap în cap.