Buna.Nu ai de ce sa iti faci griji.Menstruatia nu are cum sa iti vina daca esti insarcinata, ci apare numai in lipsa ei.
Dupa calendar, habar nu ai, uita calendarul, menstruatia nu-ti vine dupa caledar, aia nu-i anotimp
Voi astea care o tot bagati pe aia cu calednarul, de fapt nu stiti nimic, nu bstiti cei ala calendar, nu stiti de cei spune asa, nu stiti cei aia mesntruatie sau ciclu menstrual chiar de sinteti femei.
Uite iti dau aici, acum posibilitatea sa ne spui cei ala ciclu, cum aplici tu metoda ce spui calendar, sa vedem daca intr-adevar stii ceva.
Mă apucă toți nervii când văd marii deștepți ai TPU-ului cum comentează și se cred superiori când cineva are nevoie de ajutor pe site-ul ăsta. SITE PT A OFERI SAU A CERE AJUTOR!
Cât despre întrebarea ta, există sângerări când spermatozoidul intră în ovul, dar nu cred că atât de mult încât să formeze cheaguri. Sună puțin îngrijorător ce ai descris acolo.
Îți recomand aplicația ADA, unde îți scrii toate simptomele iar la final îți dă un diagnostic, tratament, cauză, etc.
Dacă nici atunci nu te ajută, îți recomand să mergi la un medic. E destul de serios.
Cel mai probabil ai ciclul de tip neregulat iar calendarul acela este inutil, fiindca nu poate sa-ti masoare hormonii.
In orice caz, cand faci sex neprotejat, trebuie sa iti faci intotdeauna griji, fiindca exista risc de sarcina dar si de boli cu transmitere sexuala.
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Orice test facut inainte de 21 de zile, dupa sex, va fi inutil si va arata eronat.
De ce nu te apuca oti nervii inainte sa acceptis ex neprotejat?
Asta inseamna ca nu-ti pasa de ce ti seintampla, odata ce accepti tot ceea ce vrea barbatul ala, fara sa-ti pese daca esti sau nu gravida.
Ai gura cam mare pentru una care vine si cere ajutor aici, deja rusinos sa te comporti asa.
Nu uita ca nu eu am postat întrebarea. Ești cam aroganta pentru un site de ajutor, nu crezi? Mai ieși si tu la pensie, ca oricum e vremea. N-ai ce sa faci cu viața ta? BLOCK
Este mai abudent acum. oare este menstruatie?( am si cheaguri)
Testul a fost corect facut. negativ. dupa 28 zile de la conceptie
De ce sa fie ciudat?
Jumatate din femeile lumii au ciclul de tip neregulat, toata viata lor, fiind la fel de nromal ca si ciclul de tip regulat, doar ca vine aleator (adica atunci cand vrea el).
Pentru ca, pana acum de obicei venea regulat si normal, iar atunci pe 12 noiembrie si acum am un flux oarecum mai redus. Ma gandeam ca e posibil sa nu se fi terminat atunci, sa fi ramas sange blocat si sa curga iar acum, restul? Altceva nu stiu ce ar putea fi. Nici nu stiu daca poate fi menstruatie
Este foarte ciudat intr-adevar, ca nu-i menstruatie la nici 3 saptamani de la ultima menstra iar sange blocat nu poate fii nicaeri atatea saptamani.
Poate fi o infectie, o sarcina sau un ciclu dereglat.
Da, bineînțeles.
Daca te penetrează prea tare, iti poate veni menstruația a doua zi sau in câteva zile cu cheaguri
Mario1996 întreabă: