Dantura atat cat si culoarea dintilor ca si alte caracteristici fizice este transmisa genetica, in functie de regimul alimentar si ingrijirea lor ii poti aduce intr-o forma cat mai buna. Poti folosi si o solutie de albire a dintilor pentru rezultate mai bune.
Mergi la stomatolog cel mai bineEl o sa te sfatuiasca cel mai bine si iti poti face si albireEu imi fac periodic albire, cat despre ensibilitate, o mai tin in frau cu Sensodyne ProSmalt.dar tot ma deranjeaza uneori.
Foloseste o perita colgate fina. Foloseste de asemenea ata dentara dupa ce manaci si apa de gura Listerin. Trebuie sa te speli dimineata, seara si dupa fiecare masa. Adica de 5 ori pe zi intre 2 si 5 minute.;
Funda?
Poate ca asta este culoarea dintilor tai. Exista mai multe nuante ..De exemplu, aveam o prietena care, oricat si-ar fi ingrijit dantura, tot galbeni avea dintii.Dar cel mai bine este sa mergi la stomatolog
Poti incerca sa te clatesti cu bicarbodant de sodiu 2 minute dimineata si seara(gasesti in magazinele alimentare).
LOL! Nu am fumat, nu fumez si nu voi fuma niciodata! Am 14 ani...