| HenkyPenky a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi, in momentul de fata urmez un tratament pentru candidoza si iau gynofort crema, mai am o zi de luat dar mi-a venit menstruatia, ce fac? Continui sau ma opresc din tratament? Multumeeesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Bănuiesc că, este un "tratament" făcut "după ureche", care NU a fost prescris de medic :(

În general, tratamentul cu Gynofort 2% cremă vaginală este de "doză UNICĂ"!
Deci, se face o SINGURĂ administrare!

Aşa că, NU-mi explic cum "mai ai o zi de luat"...

Vezi alte detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.medipedia.ro/......ORT-2.aspx

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| HenkyPenky explică (pentru bursuc001):

Nu este tratament luat dupa ureche, am fost la ginecolog si mi-a dat o reteta cu 2 pastilute pe care trebuie sa le iau o data la o saptamana, si 3 doze de gynofort pe care sa le iau o data la 4 zile...dar nu am cand sa ajung sa intreb asta la doctor si inca astept raspuns. Multumesc, toate cele bune! :*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru HenkyPenky):

Hmmm, CIUDATĂ schemă de tratament!

Ok, în fine : "câte bordeie, atâtea obiceie" happy

În acest caz, vei CONTINUA tratamentul şi vei administra ultima doză de Gynofort în ziua stabilită ( chiar dacă eşti la menstruaţie )!

Într-adevăr, efectul acestei ultime doze va fi puţin mai redus, dar este ( totuşi ) mai eficient tratamentul în cazul în care-l continui, decât să-l întrerupi.

Dacă întrerupi acum tratamentul şi îl vei relua, prin administrarea dozei rămase, DUPĂ ce se termină menstra, efectul NU va mai fi cel scontat!

Deci, CONTINUI tratamentul!

Multă sănătate.

| HenkyPenky explică (pentru bursuc001):

Multumesc!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru HenkyPenky):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.