Pune si alearga jumate de ora pe zi, si seara numai manca dupa ora 7.
Evita prajelile si dulciurile in exces.
Mergi la un nutritionist el te va ajuta, renunta la mancarurile grase, in ulei, snacksuri, mancaruri semipreparate, fast-food. Bafta!
Si eu sunt la dieta. am inceput de 3 zile sa fac sport si am gasit o dieta: slabesti 8 kg in o saptamana -2. nu manca dupa ora 5 30-6 seara si bea apa la trezire pe stomacu gol.asta ajuta. daca vrei sa stii in ce consta dieta. spune
Buna. Te sfatuiesc sa nu incerci dietele disociate, ca nu te vor ajuta deloc. Eu am incercat si nu am dat jos nici 3 grame. Daca vrei potii sa tii 4kg in 4 zile.Eu am tinut`o. Te asigur 100% ca functioneaza. Sau daca nu, eu am fost si la nutritionist`. Si mi-a dat o "anumita" dieta, in mod sanatos(adica 2-3luni). Daca vrei informatii, da-mi mesaj`.
Ia zi. ca vreau si eu sa mai slabesc ca vad ca cu tigari si has nu merge nimic...
Ok.dieta pe care o practic eu: dimineata 50 carne de peste, pe la 11 jumatate de rosie, pe la 14 o banana si pe la17 o felie de pepene. Intre timp am facut 400 abdomene( cate 50 la intervale de 30-40 min)+ seara inainte de culcare 20-30 min de alergat. Cum ar fi daca as pastra-o?