| Sanor0 a întrebat:

Bună, am nevoie de un sfat de 2 luni iau anticoncepționale iar eu am avut parte de un contact sexual neprotejat, iar eu pot lua pastila de a 2 zi "pentru siguranță mea sau anticoncepționale își fac efectul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Wordofthat999999 a răspuns:

Nu are niciun fost să iei si pastila aia. Anticonceptionalele sunt special concepute pentru prevenirea sarcinii si daca le-ai utilizat zilnic la aceeasi ora, nu ai absolut deloc de ce sa-ti faci griji (doar daca ai luat antibiotice sau antidepresive care scad efectul lor). Deci nu lua si acea pastila inutil pentru ca vei face mult mai rau mai ales ca ambele pastile sunt destul de periculoase.

| Sanor0 explică (pentru Wordofthat999999):

Pai si eu pot avea siguranță de o sarcina nedorită, dacă folosesc anticoncepționale?

| Wordofthat999999 a răspuns (pentru Sanor0):

Repet, daca le iei corect si zilnic la aceeasi ora esti protejat 99%. Citeste si prospectul!