| artistul100 a întrebat:

Bună, am nevoie de un sfat. Eu sunt dependent de sprayuri nazale(olynth) pe tot parcursul anului.Insa sunt alergic si la ambrozie iar în aceste luni trebuie sa folosesc dymista, care ma ajuta sa nu mai stranut si sa nu ma mănânce nasul! Problema e ca nasul meu este tot infundat. Credeți ca as putea folosi atât dymista cat si olynth in același timp? Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba l pe medic nu stim cum ti a recomandat el sa lew folosesti, m in general aceste sprayuri irită mucoasa nazala si pot apărea sîngerari nazale, nu abuza de aceste sprayuri, adica nu da nonstop cu ele in nas mai fa o pauza si niciodata nu amesteca cele doua sprayuri nu te da cu ambele odata, poti da pe rind azi cu unul maine cu celalalt, dar cel mai bine mergi la medicul care ti a dat diagnosticul si schema de tratament si discuta cu el intreaba l cum recomanda el sa faci.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru fundă

| artistul100 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu mulțumesc pentru raspuns