| AryennSm a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. Dau funda. Deci am slabit foarte mult in ultimul timp, la sfarsitul verii trecute aveam 1, 72 si 48 kg, iar acum am 1, 72 si 34, 3 kg. Cum as putea sa ma ingras uniform? Va rog mult ajutati-ma, am niste picioare si niste maini asa de subtiri, dau impresia ca nu as avea ce sa mananc... Ca sa nu mai spun ca nu imi gasesc haine care sa-mi vina si sa-mi placa... Ce ziceti ca ar trebui sa mananc si cand? Cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lulu03 a răspuns:

Esti dus daca razi! Fata are o problema si tu ce faci?! Dacs nu stiti mai bine numai raspundeti! Ascultaa si nu manca nimic gresit! Iti vei distruge sanatatea! Cel mai bine e sa mananci dimineata pe stomacul gol cate 4 feliute de sunca de porc( facuta acasa)! Vei lua in greutate pana la 5 kg in doua saptamani! Bafta! Dar cum ai reusit sa slabesti asa mult?

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

DACĂ ai slăbit de la 48 kg. intentionat, atunci problema ta e psihica. DACĂ problema a trecut poți lupta ca sa mănânci și sa ramai în viață, dar dacă vrei doar sa iei vreo trei kile ca se întrevadă ceva în spatele hainelor, nu faci decât sa Îți prelungești agonia. Iar de macat ar trebui asa: 1. Carne slaba și oua, în special albuș, pentru reconstrucția grupelor de mușchi resorbție 2. Polivitamine 3 Brânză dulce 4. Legume și fructe. Succes.

| thezbx a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist

| Legend123 a răspuns:

Femeia snur n-are tate n-are c*r..scuze dar chiar nu m-am putut abtine sa nu o spun. deci ca sa te ingrasi mananca paste dulciuri cat mai multe ( dar nu sa dai in diabet laughing) ), carne de porc, fast food. mananca lucruri nesanatoase ca sigur te ingrasi. leneveste. mai pe scurt du o viata de boss ca sa te ingrasi big grin

| minrest a răspuns (pentru Legend123):

Gândește te câte grupe de mușchi i s au resorbit și nu o sa Îți mai vina sa razi.Cred ca știi ca un om de 1 78 nu o poate duce mult cu 38 km, îi lipsesc mai multe kg decât are. Acuma, ei nu osânză îi lipsește, ci proteine pentru refacerea mușchilor, vitamine, minerale.

| AryennSm explică:

Nu mai mancam suficient...