| airaad a întrebat:

Am niste dureri insuportabile pe toata partea dreapta.Cand ma sucesc ma inteapa, cand trag aer ma inteapa dar totusi nu am febra.S-ar putea sa am aprindere la plamani? ce pot avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| paulika35 a răspuns:

Cred ca ai apendicita. Sio prietena de-a mea a avut aceleasi probleme si s-a dus la medic unde a aflat ca trebuie operata.

| Mihaela1964 a răspuns:

Incearca sa faci baie mai calda in care sa pui 1 kg sare de bucatarie.Nu te clati, imbraca-te, culca-te, chiar daca nu dormi, invelit bine.Bine ar fi sa transpiri, sterge-te si evita sa stai in frig, curent. Sper sa-ti treaca.Numai bine.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Unde anume in partea dreapta, jos a abdomenului?
Probabil e apendicita, mai bine ai incerca sa vezi un medic.
Te pup!

| airaad explică (pentru paulika35):

Ma doare inclusiv in spate...dar nu ma doare, ma inteapa si ma doare partea de sus thinking nu cred ca e apendicita. mersi oricum happy

| Buburuzăăăă a răspuns:

Daca e jos sigur e apendicita, du-te la un medic si vei stii sigur!

| airaad explică (pentru anonim_4396):

Nu ma doare in partea de jos. ma doare sus (pe la plamani presupun) mersi de raspuns happy