Nu cred. Totusi, e important sa bei multa apa. Eu am slăbit vreo 5 kg, nu am mai mâncat prăjit și nici pâine, am facut sport cu ajutorul unei aplicatii si am alergat. Nu am facut mereu sport, mai mult am mâncat sănătos. Nu cred ca daca bei apa mai multă slăbești, trebuie sa nu mai manânci prăjit și pâine, nici dulciuri(eu am mai mâncat dar nu foarte multe pentru că nu prea imi plac)
E bine sa bei apa oricum, esti format din apa cea mai mare parte, functionezi cu apa. Cel mai bine e sa bei aproximativ 2 litri de apa pe zi, cureti si rinichii asa. Daca vrei sa slabesti trebuie sa gasesti un echilibru intre mancare si exercitii. Apa trebuie sa fie in mod natural in dieta. Cel mai bine e sa te cantaresti dimineata la prima ora. Incearca sa-ti tii un calendar, apuca-te de sport, gasesti pe Youtube sau Facebook o tona de cursuri online. Miscarea in fiecare zi ajuta la digestie, mananca pana nu-ti mai este foame si nu pana esti full, pune multe legume in dieta si snacksuri nuci sau seminte (nu sarate, ca retinerea de apa vine de obicei de la prea multa sare in dieta). Spor
Există o aplicație pentru asta, și da se poate slăbii daca consumi in cantități foarte mari
Este clar ca ORICE mananci sau bei se adauga preutatii tale daca ai baut sau ai mancat si imediat te-ai urcat pe cantar, dar asta nu inseamna ca aceea este greutatea ta.
Cantatirea se obicei se face inainte de masa, cu cat mai putine haine si dupa ce ai fost la toaleta.
Este posibil sa retii apa, toti retinem, DAR nu este asta o problema daca nu ai mainile sau picioarele umflate. Se spune ca, cu cat bei ami multa apa, cu atat e mai bine, dar nu trebuie nici sa exagerezi. Intre 2 si 3 litri e normal pe zi.
Ideea cu mancarea nu este ca mananci dulce, fast food sau in exces. Poti sa te ingrasi desi nu faci nimic din astea si bei si apa ca vitelul. Ideea este sa nu asociezi gresit mancarea.
Citeste pe net si vezi ce poti sa asociezi si ce nu. Vezi ca si apa se bea inainte de masa putina si la peste 30-40 min dupa masa.
Nu slăbești de la apă așa cum nu te ingrași de la aer. Tot se reduce la calori. Daca esti in deficit caloric (calorii mai puține--sunt calculatoare online care iti pot da un nr destul de exact de calori) vei slăbi iar daca esti in surplus vei stagna in cel mai bun caz sau vei lua in greutate. Toate misticismele cu apă cu lămâie, cu mâncatul seara sau la anumite ore sunt FALSE. Nu ar trebui sa reti apă doar daca ai o boală specifica (improbabil). Bea multă apă (+3l pe zi ) si ai grijă la ce consumi si ce cantitate. Sper să reușești!
anonim_4396 întreabă: