1. Nu mai manca dulciuri
2.Nu mai maca pâine
3.de dimineață bea apa cu lămâie
4. Fă sport
5. Dormi 7-8 ore
6. Dupa ora 7 nu mai mănânci nimic
7.Bea Multă apă
8.Inainte de somn, baie/dus, sa mănânci bea apa
9.sa nu bei sucuri acidulate
10** Știu o vraja ușoară care la mine chiar a mers și dacă vrei ți o pot da
Eu cred ca daca mănânci des, dar puțin, nu prea ai cum să te îngrasi. Si de preferat ar fi sa nu mai mănânci după ora 16:00. Baftă!
Ca sa slabesti nu iti trebuie doar o dieta, nu inteleg de ce oameni sunt asa de lenesi si nu se apuca si ei de sport. Sportul te ajuta mult impreuna cu o alimentatie echilibrata
Lasa dietele. Ai nevoie de un stil de viata sanatos pentru a mentine greutatea optima. Apuca-te de un sport si fa multa mișcare. Evita sucurile, zaharul, uleiul, carbohidrații si hidrateaza-te cat mai bine. (Apa cu lămâie e recomandata) Mănâncă legume (gătite la aburi, gratar sau fierte) si proteine (carne slaba, oua, lactate). Ai mai putea bea dimineața o cana de ceai verde (accelerează metabolismul). Alternează apa rece si calda intre timp ce faci duș (stimulează circulatia sângelui si îmbunătățește sistemul limfatic).
Bafta!
Facand sport! Zilnic 1 ora de alergat pe jos sau cu bicicleta, sau inot, ori practicarea vreuni sport.
Am raspuns deja la aceasta intrebare, e primul raspuns > https://www.tpu.ro/......rt-pentru/
Ai nevoie de: o lumanare alba, una albastra si una galbena. Aprinde-le in fata oglinzii si spune aceasta invocatie:
"Mai usoara, mai subtire, asa cum spun: Fa-mi marimea potrivita chiar in aceasta zi!"
Dupa ce ai terminat invocatia, toarna ceara din lumanari intr-un pahar mic cu un nou fitil repeta aceasta vraja zilnic, pana cand lumanarea s-a refacut. Arde noua lumanare pana cand se stinge singura sau o stinge vantul. Cand te simti supraponderala di nou, aprinde lumanarea si las-o sa se stinga singura.
DeeDee817 întreabă: