Cred ca si tu esti f sensibil sau, ma rog, nu stiu ce doctor ai. Atata vreme cat dintii sunt polizati de smalt e normal ca simti si te doare, sunt lipsiti de protectia de baza. E cum ai fi dezbracat in frig. Dupa ce se acopera cu lucrarea definitiva nu mai doare, in cateva zile te obisnuiesti cu noua forma din gura si o sa fie ok. De aia fuge lumea de dentisti.
Am uitat sa precizez. Acea durere dispare instant cand iau Nurofen. sau algocalmin sau orice medicament de durere! Dar reapare dupa ore. poate chiar dupa o zi!
Si. astazi mi-a facut proba, cand s-a apasat cu dintii noi pe cei piliti, am simtit cea mai groaznica durere din viata mea, a incercat sa se apese foarte tare incat sa intre bine sa vada daca sunt buni. este normal, nu?
Daca ti-a scos nervii nu este normal.
Daca nu ti-a scos nervii, da este perfect normal.
Un dentist BUN ar trebui sa iti devitalizeze cei doi dinti pe care ii foloseste drept stalp, tocmai pentru a preveni problemele pe viitor. Corect asa se face. Gandeste-te ca unul dintre acei dinti face o infectie peste 2 ani. Va trebui taiata lucrarea, tratat dintele atunci, si facuta lucrarea din nou.