| mihaella100000 a întrebat:

.am o intrebare daca imi dau cu Parasidose in cap sunt sigura ca mor lindinile? ..adik nu avut paduchi sau nu stiu..am dat preventiv dar daca as fi avut... vreau sa stiu sigur ca mor ouale..va rogg:O3 funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adriannabruneta a răspuns:

Din cate stiu eu acest sampon este foarte eficient pentru paduchi si oua, dar daca nu functioneaza te sfatuiesc sa folosesti gaz. cand eram mica si mergeam la tara luam mereu paduchi de la copii si bunica tot timpul ma scapa cu gaz. succes happy

7 răspunsuri:
| mihaella100000 explică (pentru Adriannabruneta):

Stii..eu nu am fost sigura ca am..adik din ce mi s-a parut mie in oglinda. putea fi sh matreata.dar am sp sa dau preventiv. sper sa fie eficient si sa fi omorat si ouale. daca am avut. sper sa nu! orcm mersi mult :*

| Adriannabruneta a răspuns (pentru mihaella100000):

Ca sa fi sigura du te in orice piata si ia ti un pieptan dala cu dinti foarte desi, si ai sa iti dai seama, ala curata inclusiv ouale happy sper ca ti am fost de ajutor. funda?

Am pieaptan din ala..adik mi-am dat cu el dupa ce am dat cu samponul ala apoi m-am spalat la kp.

App inca o intrebare si ai funda. daca spal piaptanul acela il mai pot folosi?batting eyelashes

| Adriannabruneta a răspuns (pentru mihaella100000):

Normal asa ar fi, daca il cureti bine, cu spirt chiar! oricum samponul ala usuca ouale, asa ca nu mai prezinta nici un pericol happy

Multumeschappy..ai fost o dragutsalove struck

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup