| Ana1018 a întrebat:

Am o intrebare: Daca plang ceva mai mult mi se poate intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| cristimihailov a răspuns:

Buna, plansul este o forma de descarcare nervoasa. Si este recomandata daca alta nu este. Nu cunosc situatia ta, dar decat sa tii in tine, mai bine scoate totul afara.

Exista o zicala spusa de unul Tagore, care desi adanca, trebuie un pic corectata pentru cazul tau, dar din pacate doar tu stii cum sa o corectezi: " Nu plange daca soarele a disparut din viata ta, pentru ca lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."

13 răspunsuri:
| Frapucel a răspuns:

Mda. corpul tau se poate deshidrata pentru ca pana la urma e tot un lichid si depinde si de problema pe care o ai. te afecteaza mai mult psihic decat fizic.

| Violleta2022 a răspuns:

Cazi in depresie si atat!

| K0sti a răspuns:

Vezi sa nu faci inundatie!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce înseamnă la tine ceva mai mult? O zi, două o saptămînă, o lună? Defineste, plînsul este bun doar atît timp cît nu faci din acest mod un obicei, si plînsul are o limită, si acum serios vorbind, nu poti plînge la comandă.

| Ana1018 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Plang seara de obicei cam de 3 zile si ma intrebam ce se va intampla daca voi mai plange

| Adry05 a răspuns:

Sistemul tau nervos poate fi coplesit si sa cazi intr-o depresie + cum a zis cineva, e vorba si de deshidratare + se va vedea fizic, ti se vor umfla ochii, te vor ustura, vei fi mai obosita. Cam tot organismul ti-e dat peste cap.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Faci riduri. Fetele plang ca nu le cauta baietii iar baietii cauta fete care zambesc.

| Ana1018 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Eu plang pentru ca eu si fratele meu nu ne prea vorbim si am realizat ca intr-o zi va fi prea tarziu ca sa mai repar ceva

| leo24 a răspuns:

Daca nu te freci la ochi prea tare cu un șervețel sau batista ca sa iti produci rani, nu e nici o problema. Faza cu deshidratarea mi se pare o prostie pentru ca poți sa bei apa oricand simti nevoia.

| vocea a răspuns:

Da, depui o gramada de efort si te stresezi si iti face rau la sanatate.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ana1018):

Atunci trebuie sa vedeti asta -
https://www.youtube.com/watch?v=aTBXfwKTBkI

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ana1018):

Nu cumva parintii te apreciaza mai mult pe tine si pe el il mai cearta? Fetele de regula au rezultate mai bune si esti si cea mica, baietii de varsta lui mai fac trasnai. Hai sa dezbatem si daca gasim cauzele as fi bucuros sa rezolvam impreuna.

| Ana1018 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Eu nu am neaparat rezultate foarte bune, ma ajuta sa trec clasa si sa iau bursa dar nu sunt doar 9 si 10 am note mult mai mici de atat. Pe cand fratele meu se multumeste cu 5 care il ajuta sa treaca, deci el nu vrea sa incerce mai mult