Buna, plansul este o forma de descarcare nervoasa. Si este recomandata daca alta nu este. Nu cunosc situatia ta, dar decat sa tii in tine, mai bine scoate totul afara.
Exista o zicala spusa de unul Tagore, care desi adanca, trebuie un pic corectata pentru cazul tau, dar din pacate doar tu stii cum sa o corectezi: " Nu plange daca soarele a disparut din viata ta, pentru ca lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
Mda. corpul tau se poate deshidrata pentru ca pana la urma e tot un lichid si depinde si de problema pe care o ai. te afecteaza mai mult psihic decat fizic.
Ce înseamnă la tine ceva mai mult? O zi, două o saptămînă, o lună? Defineste, plînsul este bun doar atît timp cît nu faci din acest mod un obicei, si plînsul are o limită, si acum serios vorbind, nu poti plînge la comandă.
Plang seara de obicei cam de 3 zile si ma intrebam ce se va intampla daca voi mai plange
Sistemul tau nervos poate fi coplesit si sa cazi intr-o depresie + cum a zis cineva, e vorba si de deshidratare + se va vedea fizic, ti se vor umfla ochii, te vor ustura, vei fi mai obosita. Cam tot organismul ti-e dat peste cap.
Faci riduri. Fetele plang ca nu le cauta baietii iar baietii cauta fete care zambesc.
Eu plang pentru ca eu si fratele meu nu ne prea vorbim si am realizat ca intr-o zi va fi prea tarziu ca sa mai repar ceva
Daca nu te freci la ochi prea tare cu un șervețel sau batista ca sa iti produci rani, nu e nici o problema. Faza cu deshidratarea mi se pare o prostie pentru ca poți sa bei apa oricand simti nevoia.
Atunci trebuie sa vedeti asta -
https://www.youtube.com/watch?v=aTBXfwKTBkI
Nu cumva parintii te apreciaza mai mult pe tine si pe el il mai cearta? Fetele de regula au rezultate mai bune si esti si cea mica, baietii de varsta lui mai fac trasnai. Hai sa dezbatem si daca gasim cauzele as fi bucuros sa rezolvam impreuna.
Eu nu am neaparat rezultate foarte bune, ma ajuta sa trec clasa si sa iau bursa dar nu sunt doar 9 si 10 am note mult mai mici de atat. Pe cand fratele meu se multumeste cu 5 care il ajuta sa treaca, deci el nu vrea sa incerce mai mult