anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am o întrebare, doar cine știe sa îmi răspundă. Fiica mea are 12 ani și mereu imi spune ca atunci când doarme pe spate mereu tresare din somn și se sperie foarte tare. Stă noaptea și doarme pe spate și visează ca se împiedică de o bordura și tresare, același vis mereu când doarme pe spate. Dar când doarme pe burta nu are treaba. De ce? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LittlePoppy a răspuns:

Fara investigatii medicale, nu stie nimeni sa-ti raspunda.
Poate i se infunda caile nazale. De aia se sperie. Un control la ORL, cu aceste explicatii de aici, nu strica. Daca totul e bine, atunci un control la cardiologie.
Eu nu pot sa dorm pe spate. Toata viata am dormit pe burta sau pe o parte uneori.

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In iulie aveai 12 ani. Cand ai avut timp sa o faci?

| darrio2007 a răspuns (pentru LittlePoppy):

Are 12 ani „mama". Minciuni.

| LittlePoppy a răspuns (pentru darrio2007):

Nu m-am uitat la alte intrebari. Am luat-o in serios.
Dar indiferent ca pune intrebarea fata sau mama, afectiunea poate fi reala.

| Saraaa2345 a răspuns (pentru darrio2007):

Ea punea întrebarea. Nu va duce capul deloc?

Nu e nici măcar o minciuna. În vara ea a pus întrebările trecute.

| Saraaa2345 a răspuns (pentru LittlePoppy):

Va mulțumim!

| darrio2007 a răspuns (pentru Saraaa2345):

Trebuia sa te duca capul sa precizezi asta, inteligență!

Pai da, ți-am precizat acum. În vara ea punea întrebarile, suntem amândouă pe cont. Dar întreabă înainte de a judeca ceva ce nu cunoști, nu le spune oamenilor informații greșite. Sarbatori fericite!

| Simpatic a răspuns:

Raspunsul este simplu de tot si are legatura cu psihicul nu cu caile nazale cum a zis littlepoppy care nu e o persoana cu cine stie ce experienta de viata, noi astia mai mari aveam level mai mare in cunoastere no offence

Deci, cand dormi pe spate intra in actiune cumva creierul mic cred sau partea creierului responsabila cu aces tip de vise urate, asta face in asa fel incat sa dea in 90% dintre cazuri cosmaruri, cand dormi pe burta sansele sunt mult diminuate.Eu nu am avut niciodata un comar cand am dormit pe burta.
Multora ni se intampla cand dormim pe spate sa avem cosmaruri.
Pe langa asta conteaza ce filme vezi si care este filmul pe care-l vezi inainte de culare, daca este unul horror, thriller sau are genul asta de faze urate si monstri cu siguranta el poate influenta visele si de multe ori acestea sunt si cauzele cosmarurilor, dar nu in toate cazurile.

| Saraaa2345 a răspuns (pentru Simpatic):

Mulțumim mult! Sărbători fericite!

| Simpatic a răspuns (pentru Saraaa2345):

Asemeni!

| MetisuI a răspuns:

E stresata

Te doare mana sa-ti faci cont, ca sa nu se mai ajunga la confuzii? Mai vrei si raspunsuri ajutatoare.

Consider ca sunt mult mai mare decât tine, am văzut ca ai 2007 la profil. Eu sunt din 88', consider totuși, ca ar trebui puțin respect dacă tot ești din 2007(sau poate ai doar asa pus). Nu am vrut sa ma complic cu alte conturi, dar tu neștiind ca suntem amândouă pe cont, ai scris ce ai scris... Nu cred ca sunt obligata sa mai îmi fac un cont, sau?

La ce te referi cu "răspunsuri ajutătoare"? Nu am voie sa pun întrebări?

Daca erai fata desteapta vedeai si anul nasterii, tot acolo la profil. Dar cum ma cam indoiesc de asta, nu mai comentez.
Multi ani inainte daca tot esti din 88.
Cand te nasteai tu eu eram cu arma in mana, in stagiul militar.
Gurita mai mica, nu incerca sa demonstrezi ceea ce nu esti.
Crăciun fericit!

Nu stau sa ma uit pe cont, am văzut ca ai 2007 și de asta credeam ca ești copil. Tu erai asta inteligent, "nenea"? In fine, mulțumesc la fel!