| SüßesHäschen a întrebat:

am o intrebare... doare cand iti ia sange?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| RoGaming a răspuns:

Nu, e ca o intepatura de tantar happy

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Normal ca doare.dooh!

Doar ca nu tare.E ca si cum te zgarie o pisica blanda.

| Biiskrem a răspuns:

Da.
Poate durea mai mult sau mai puțin, în funcție de venele tale și de cât te fâțâi.

| ana233 a răspuns:

Doare,dar foarte putin.

| kokos3l a răspuns:

Simti o inteparuta nesemnificativa, in timp ce iti ia sange tu te uiti in alta parte si te gandesti la altceva si nu se mai intampla nimic.

| Adminul000 a răspuns:

Pe mine ma doare mai putin cand im face imi tin respiratia si ma abtin sa mu urlu si cand a terminat de facut injectia te ustura putin de tot

| Mediocre a răspuns:

Nu simti nimic.

| CodrutEnergy a răspuns (pentru Mediocre):

Nici chiar asa ca nu suntem robotilaughing

| Mediocre a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Eii. :]]

| AdelinaC a răspuns:

Nu doare, ci se simte putin atunci cand inteapa, dar nu e chiar durere. Daca iti este frica, atunci cand esti pe scaunul de recoltare, uita-te in alta parte si gandeste-te la altceva. Poate daca vei fi concentrate in alta parte nici nu iti vei da seama cand iti baga acul.

| RAY a răspuns:

Nu, organismul cand realizeaza o pierdere isi da o senzatie de ameteala, el vrea sa te anunte sa bei apa si sa te odihnesti

| MaliciousDeath a răspuns:

Eu nu simt aproape nimic cand mi se recolteaza sange.