Atunci se explica, doar ti-a scauzt glicemia. Cu o lingura de zahar sau o bucata de ciocolata iti revi. Du-te si la medic pentru o consultatie si niste analize ca sa fii sigura ca nu e altceva.
Multa sanatate.
Ai mancat ceva azi? Tremuri, transpiri? Alte simptome nu mai ai? Mananca ceva dulce, s-ar putea sa-ti fi scazut glicemia. Sau o cadere de calciu. Daca se mai repeta du-te la medic. Sau du-te si fa-ti un set de analize.
Da imediat dupa ce mi am revenit tremuram putin si transpiram dupa vreo 15-20 de minute mi-a trecut iar acum ma doare putin capul si mi-e greata
Manaca o lingura de zahar si maine mergi la medic sa-ti faca o trimitere pentru un set de analize uzuale. Nu mi-ai zis daca ai mancat ceva azi...
Ar fi bine daca ai avea cu ce sa-ti masori tensiunea, e posibil ca din cauza aburului si al aerului inchis din baie sa fi lesinat. Eu zic sa iei un Calciu ceva daca ai si sa vezi cum te simti, daca in catva timp nu-ti revi sau mai ai vreun episod suna la salvare, ei sigur vor sti ce sa faca mai bine.
Tensiunea mi-am luat-o mai devreme aveam 14iar acum am 11-12
Nu trebuie sa chemi salvarea, probabil ai lesinat si ti-ai lovit capul cand ai cazut.In orice caz mergi la medic si explica-i ce s-a intamplat detaliat.Ai lipsa de calciu?