| SophiaSsX a întrebat:

Bună, am o întrebare la care nu vreau să fiu judecată deoarece nu știu altundeva să o pun decât la doctorul la care am fost de multe ori.
Acum ceva timp am fost diagnosticată cu Tulburare Obsesiv Compulsiva. Înainte sa fiu diagnosticată cu această Tulburare, am fost diagnosticată cu tulburare de anxietate. Dar majoritatea simptomelor mele și ce simt sunt de la Tulburarea de personalitate.
Simptomele persistă de ceva timp, aproximativ 1 an și jumătate sau 1 an și 4 luni. Înainte să am aceste simptome acum ceva ani, când aveam 8/9 ani, am avut tulburare de alimentație care a durat 7 /8 luni, slăbind vreo 10/12 kg.
Unii spun ca aș putea avea Tulburea de personalitate, nu prea știu ce să mai cred. Simptomele mele sunt destul de rele și le am cam pe toate de la Tulburarea de personalitate chiar dacă am fost diagnosticată cu altă tulburare.
Credeți ca am fost diagnosticată greșit sau pot avea ambele tulburări și cea obsesiv compulsivă și cea de personalitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Poți să mergi la un alt medic pentru a doua opinie.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Te inteleg perfect, sincer si eu cred ca am asa ceva, ma spal foarte des pe maini si mereu am impresia ca inghit cioburi de sticla din cauza unei intamplari si in mintea mea cam totul are sens. Aceeasi chestie cu alimentatia am patit-o si eu cand m-am stresat rau cu EN si am slabit vreo 5 kg. Ar trebui sa ceri parerea si altui medic.

| SophiaSsX explică (pentru Ade4ever2389):

îmi pare rău, e greu să treci prin asta, da eu merg la mai mulți medici deodată pentru a cere opinii diferite, de a lungul timpului am fost la mulți psihologi și psihiatrii eventual am început odată cu diagnosticul terapie și tratamentul prin hipnoză plus pastile. Nici nu știu ce mai am, deoarece mă tem ca să nu am mai multe probleme deodată, asta fiind o probabilitate destul de mare