Prin casă? Sau pe afară, că dacă mai citim legea un pic vedem că sunt permise activitățile fizice în apropierea locuinței.
Așa, și ți se pare că noțiunea de „în apropierea locuinței" îți oferă prea mult timp și distanță de plimbat? ce faci? dai 20 de ture de cartier? mai bine faci exerciții în casă
Da, dai 20 de ture de cartier dacă e nevoie. Sau aplici mentalitatea ta și cauti scuze sa stai in casa, pe canapea. Eu sunt de acord cu exercițiile in casa, dar fix de alea a zis ca nu vrea. Uite ca "in apropierea locuintei" cunosc oameni care alearga cate 15km pe zi. Dar aici vorbim de sportivi, ca la oamenii cu activitate fizica medie, nu prea am vazut mers pe jos mai mult de 3-5km...ceea ce inseamna maxim 10 ture de cartier, nicidecum 20.
Ce dracu vorbești mă acolo? stat pe canapea? fac exerciții zilnic 30-40 de minute și în rest îs activă prin casă. Dacă nu ies DIN MOTIVE EVIDENTE nu înseamnă că stau toată ziua pe canapea, vorbești să ai ce vorbi cred.
Conform americanilor, 3-5 km mers incet tot sedentar se cheama am vazut, daca scrii sedentary walking in miles!
Fa ti o dieta personificata, cu ore fixe, in rest, poti face exercitii acasa si bea multa apa
Blizor întreabă: