Well, nu e asa simplu sa te transformi intr-o fata. La pubertate cresti, unora le creste capul mai mare, altora fundul. Fiecare cu zestrea lui genetica.
Daca iti cresc sani las-o mai moale cu dulciurile si fa miscare.
Și vocea de ce sună a fata? Sa știi ca duc un stil de viață echilibrat
Sânii mei au crescut cât o mandarină. Îmi e rușine sa le spun la părinți
Daca esti la pubertate se petrec tot felul de schimbari, vocea suna altfel, unele parti ale corpului cresc mai mult, altele mai putin.
Cu sanii te poate lamuri un medic endocrinolog. Daca esti gras nu te mira ca se depune grasime si in zona aia.
Nu sunt gras deloc, dar cum as putea sa plec la un endocrinolog fără părinți?
Stai cu spatele drept, nu lasă să "cazi" în fata, pielea din fata, piept, se aduna, nu știu sa explic în termeni medicali. Si dacă îți creste fundul, nu e rău, fetelor le plac băieții cu fundul mai proeminent. Stai drept.
La băieți, nu la toți, e și piatra la sâni, sfarcuri, trece după o anumita vreme, te sperie. Intreaba-ti tatal
Vocea ți se schimba doar ca ești la magazin și e prea multa lume și te rușinezi. Încearcă doar sa ramai pe lista ta de cumpărături o vreme.
Nu încerca să îți razi barba, mustață, nu la 14 ani. O sa ai timp toată viata.
Eram în pandemie și purtam masca pe toată fata, cap... zici ca eram o domnișoară din asia de Vest, dar nu vorbeam, doar treceam, plăteam și plecam. Și de multe ori, băiati la casa ma opreau și ziceau: sa treacă domnișoară, dădeam masca jos și ieșea la iveala ditamai barba de terorist
Nu cred ca e piatra la sâni, ca sunt mai moi, și ma dor. Am talie subțire și bazin lat, umeri înguști și vocea asta. Dar de anul trecut am văzut ca imi creștea bazinul. Sa le spun la părinți? De tata îmi e rușine, ii spun lui mama
Da. Băiatul oricum trage la mama.
Treci prin pubertate. Ce înălțime ai, kg?
Talpa picioarelor cum o ai?
Am înălțime 1.60. 53kg nr la picior 38. Lungimea la palmă 16cm.circumferința biceps 26, circumferința femural 52cm. Circumferința talie 65, și circumferința bazin91.circumferinta umeri:81
Heee bravo ție. Am întrebat cum e talpa piciorului, e plata sau are forma aia în valuri