Ai infectie.Nu iti trece durerea cu niciun calmant, mai rau iti faci luand multe.In cazul tau am luat antibiotic timp de 5 zile.Infectia trebuie tratata, nu durerea. Dupa 2 zile m-a lasat foarte mult durerile si puteam dormi linistit.dar tratamentul cu antibiotic este bine sa-l faci 5 zile chiar daca nu te mai doare, pentru a distruge complet infectia. Unii zic sa nu iei antibiotic dupa cap sau dupa cu zic altii.vezi si tu ce antibiotic ai mai luat si nu ti-a deranjat stomacul si poti lua timp de 5 zile.Eu am luat Augumentin 100 mg, una la 12 ore sa nu ma trezesc din 6 in 6 ore sa iau.Sanatate.Deci infectia trebuie tratata, raul de la radacina, nu durerea.
Bună!
DEPINDE de cauza acestei dureri!
Cel mai probabil, ai o carie şi îţi este afectat nervul acelei măsele...
TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog pentru ca să vadă despre ce este vorba!
Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
Ia antibiotic si du te la dentist. Pana ajungi la dentist incearca si lidocaina e o substanta care amorteste de tot
Ce denumire au analgezicele administrate?
ETORICOXIB-ul este in prezent cel mai eficient calmant pentru majoritatea durerilor, insa nu stiu daca mai exista pe rafturile farmaciilor romanesti.