| secret96 a întrebat:

Am o mica problema : Am 2 pete pe fata (rosii) si cineva mi-a spus ca e un capilar spart. Ce anume ar vrea sa insemne asta? Si cum as putea scapa de pete? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Apostol_Mihai_1997 a răspuns:

Capilarele sunt niste vene micute prezente aproximativ in tot corpul! Ele o sa treaca singure cum trec si venele sparte!

| razvanstoica a răspuns:

Capilarele sunt cele mai mici vase de sange. Daca ai asta, ar trebui sa se vindece de la sine.

| Roxxxycutz a răspuns:

Pai sa fii mai sigur de ce ai pe fata du-te la un medic...mnu stiu cum ai putea scapa de ele.

| MihneaiS a răspuns:

Duda daca nu ai facut biologie capilarele sunt niste vene care sunt foarte aproape de piele du-te la doctor dermatolog nu alt doctor incazul in care nu te-ai caftit tu cu cineva Bafta

| secret96 explică (pentru MihneaiS):

Stiu ce sunt capilarelewinking Sunt cls a 9a si sunt la profil d biowinking Dar asta nu inseamna ca stiu toate bolile sau incidentele posibile din organismwinking
Si "Duda" zii cui o cunostiwinking Ca sa nu zic altceva happy
Sunt FATA! De ce m-as "cafti" cu cineva si as veni sa pun intrebare pe TPU? oh go on Ti-ar prinde bine cei 7 ani de acasawinking Du-te la mamica sa te invete happy