| TheDarkDragon a întrebat:

Am o mica problemuta.Ma doare acolo unde este apendicele, nu ma doare cand apas sau candd merg/alerg, ma doare foarte putin fara sa fac nimic dar apoi trece.Eu umblu descult ff mult si e frig pe jos, credeti ca e de aceea sau e apendicita? CE AR TREBUI SA FAC?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| iKivy a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Chestia e ca acolo unde este apendicul se aduna toate resturile organismului si ar trebui sa bei mai multa apa ca sa se curete acest organ big grin baand lichide se filtreaza big grin Funda?

| pwp a răspuns:

Se intampla multora..si eu am colege care zic ca le doare..si pe mine ma durea inainte de a-l scoate.

| xgd a răspuns:

Daca trece inseamna ca NU E APENDICITA, cand ai apendicita durerile devin tot mai ascutite de la o ora la alta si coboara in jos, dar daca nu e chiar atat de jos si e sub coaste, e foarte probabil sa-ti reflecte de la fiara durerea... Pune frectie cu apa si otet acolo si ia algocalmin/ibuprofen/etc si bilicol. per ca te-am ajutat kiss.

| TheDarkDragon explică (pentru iKivy):

Ti-a zis cumva medicul laughing