| Pisicuta458 a întrebat:

Am o micuța problema. Am 16 ani jumatate si nu am ciclu menstrual de 6 luni de zile. Prima menstruație am avut-o la 15 ani și 2 luni, a durat 8 zile, iar apoi tot în luna martie am mai avut o scurgere (am fost internată în spital ) apoi în aprilie am avut iar niște scurgeri, dar doar de o zi. Am mai avut o menstruație în luna mai de 4 zile si apoi nu a mai venit pana la sfârșitul lui septembrie anul trecut. A durat tot 8 zile, iar apoi iar o pauza pana în ianuarie, în ianuarie am avut o zi, iar de atunci nu a mai venit.
Am observat ca la ciclurile lungi aveam o secretie maro, iar le scurgerile acelea nu apărea nimic.
De curand mi-am început viața sexuala și am făcut si un test de sarcina și alăptare ieșit negativ.
Ce îmi recomandați ca medicament?
Care ar putea fi cauza?
Va rog frumos să mă ajutați.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Du-te la un medic ginecolog, noi nu suntem medici!

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog pentru consultatie.
Probabil iti va da un tratament hormonal, cu anticonceptionale, care vor regla ciclul si te si vor proteja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu iti vine de 6 luni si nu te-ai dus la ginecolog?
Fa-ti o programare cat mai rapid posibil.

| Pisicuta458 explică:

Am vorbit și cu mama mea (ea nu știe ca mi am început viața sexuala ) și a zis ca și ea a pățit la fel, dar cu timpul i s-a reglat

| Sebastiana12345 a răspuns:

Du-te la ginecolog o sa iti faca o radiografie (cred ca asa se numeste )...verisoara mea a fost exact in situatia ta si avea chis ovarian..nu te speria poate sa fie doar o rana, raceala destul de grava, ceva pe baza hormonala sau ai cu glanda tiroida. multa sanatate

| Pisicuta458 explică (pentru Sebastiana12345):

Nu a controlat o jos?;-;

| Sebastiana12345 a răspuns (pentru Pisicuta458):

In prima faza nu doar cand a aflat ca are chist dar intai a trimis.o la ecograf