| Quinn_Alexandra_2000 a întrebat:

Am o micuță problemă în legătură cu o aluniță.

De când mă știu am o aluniță foarte mare pe burtă. Este mare și maro și este foarte urâtă și întotdeauna mi-a fost frică să nu o vadă cineva și să înceapă să facă mișto de mine.

Așadar m-am ascuns foarte bine, mai ales că fac și handbal și în vestiar când mă schimb reușesc să-mi fac alunița nevăzută.

Acum...vine partea mai grea. La chestia asta m-am așteptat întotdeauna. Marți merg la piscină cu niște prieteni și nu vreau să îmi vadă arătania de pe burtă. Nu am costume de baie dintr-o piesă și dacă aș avea, tot s-ar vedea prin el atunci când aș ieși din apă. Cum să fac să scap de ea până atunci? Sau cel puțin să o ascund alea câteva ore până plec înapoi acasă. Ajutorr

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

N-ai tu incredere in tine, toti oamenii au defecte, si amicii se tem de ceva..ca au parul prea rar, degetele prea groase, gatul prea gros, dar nu ii auzi. Am o amica, are una pe gat spre pierp, e cat palma! Si poarta numai decoltat, sa se vada bine, e tare mandra de pata ei. II poti pune un plasture, dar va atrage si mai mult atentia. Daca e iesita in afara, adica daca e d-aia de atarna sau ciorchine, se aplica ulei esential de oregano (sa scrie pentru uz intern obligatoriu, de el de la Fares). Uleiul e f tare, si o arde in timp. De la o saptamana la o luna. Pica singura, documenteaza-te pe subiect. Dar asta in timp// Intra pe grupul Do terra nectar pentru trup si suflet, si intreaba acolo. Dar ia de la fares uleiul, ca e 15 lei happy

2 răspunsuri:
| Quinn_Alexandra_2000 explică (pentru Sonia822):

Multumesc frumoss pentru raspuns ❤️❤️

| Andreeush a răspuns:

Nimeni nu e perfect, ar trebui să nu mai dai importanță aluniței ori să o îndepărtezi chirurcical.